Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska piłka nożna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos tez zauwazyl? Czy tylko mi sie wydaje???

Polska pilka ma coraz wiecej zawodnikow ktore biora dobre druzyny w Europie. Rok/Dwa lata temu nie bylo tylu zawodnikow, a teraz jest coraz wiecej, 2 ostatnie mecze w skladzie ligowym 4:1, 4:1 (Macedonia, Rumunia - zdecdowany faworyt)

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

Widzą co się dzieje w Polsce więc rekrutują. Tylko szkoda ze Polska liga na tym nie zyskuje bo dalej jest beznadziejna. ;)

Opublikowano

PZPN ?

"Nowy" pzpn zwolnił trenera reprezentacji Polski U-13,10 meczów bez porażek w tym pokonanie Niemców 5-3.

Co do ostatnich meczów macie racje bo nasza liga to dno a liga rumuńska jest w rozwoju a rozwalono ich przez nasz 4-1 :)

Segz

16ob.png

Opublikowano

Polska piłka się rozwija w dobrym kierunku. Tyle że patrząc grę na naszej reprezentacji, to jakoś dobrze im nie idzie. Teraz kluby zagraniczne kupują takich piłkarzy, rozwijają ich i sprzedają za wyższą cenę. Przez to nasze kluby tracą dobrych zawodników.

Opublikowano

Co to Polska piłka nożna ? o.0

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Polska piłka się rozwija w dobrym kierunku. Tyle że patrząc grę na naszej reprezentacji, to jakoś dobrze im nie idzie. Teraz kluby zagraniczne kupują takich piłkarzy, rozwijają ich i sprzedają za wyższą cenę. Przez to nasze kluby tracą dobrych zawodników.

Wcale że nie. Widzę że nie śledzisz Naszej Ekstraklasy. Czołowe kluby T-Mobile wykupują i sprowadzają młode gwiazdy z drużyn juniorskich, jak i średniej klasy zawodników z zagranicy. Mamy kilka przykładów choćby z Górnika Zabrza Prejuce Nakoulma, Lech Poznań Manuel Arboleda, można tak bez końca :)

Opublikowano

Pkt z meczu Rumunii zostały unieważnone,ponieważ cymbały ze sztabu nie umią liczyć i wprowadzili 8 zmian.

Czyli spadniemy z rankignu o jedno miejsce(przegrany z Inrlandią).

Segz

16ob.png

Opublikowano

Bo polska liga nie jest od oglądania tylko od zdzierania gardła na stadionie. Tak było, jest i będzie.

Jeżeli paziom to sie nie podoba to wypierdalać na zachód, sorry ale AGAINST MODERN FOOTBALL.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Bo polska liga nie jest od oglądania tylko od zdzierania gardła na stadionie. Tak było, jest i będzie.

Jeżeli paziom to sie nie podoba to wypierdalać na zachód, sorry ale AGAINST MODERN FOOTBALL.

Jedyny sensowny komentarz(jeżeli kogoś przegapiłem to przepraszam)... Kibicujesz tam skąd pochodzisz, a nie patrzysz na inne kraje... ;)
Opublikowano

W co wy wierzycie, Polska piłka nożna nigdy nie będzie już lepsza.

Racja ale wszystko jeszcze możliwe . JEŻELI BY MESSI NIE BYŁ ARGENTYŃCZYKIEM ALE POLAKIEM xD

//

Opublikowano

niby taki dobry lewy a gra jak baba w reprezentacji a w BvB jak połamaniec :) no ale bardziej kasa mu dopisuję w BvB bo więcej płacą więc woli łamać nogi w niemieckiej drużynie nisz w reprezentacji :D

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Polska reprezentacja będzie dobra jak Fornalik przejrzy na oczy, że reprezentacja nie opiera sie na trzech folks-dojczach z BVB tylko na młodzieży. W meczu z Irlandią dobrze pokazał się Łukasik, brakowało Teodorczyka który powinien być za Lewego który tak naprawde jest tak wykreowany przez media na zajebistego napastnika a tak na prawde mógłby startować na drwala z tym swoim drewnem.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Ktos tez zauwazyl? Czy tylko mi sie wydaje???

Polska pilka ma coraz wiecej zawodnikow ktore biora dobre druzyny w Europie. Rok/Dwa lata temu nie bylo tylu zawodnikow, a teraz jest coraz wiecej, 2 ostatnie mecze w skladzie ligowym 4:1, 4:1 (Macedonia, Rumunia - zdecdowany faworyt)

Może i mamy tam paru dobrych zawodników, ale co z tego jak reszta jest do kitu. Po prostu dostają się do Europy, bo tam mają większą szansę na wybicie się i treningi z lepszymi graczami. Nigdy Polska dobrze nie grała, bynajmniej w 21 wieku.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Może i mamy tam paru dobrych zawodników, ale co z tego jak reszta jest do kitu. Po prostu dostają się do Europy, bo tam mają większą szansę na wybicie się i treningi z lepszymi graczami. Nigdy Polska dobrze nie grała, bynajmniej w 21 wieku.

Święte słowa jak dla mnie chodzby było 6 super zawodników to i tak na wynik pracuje cała drużyna a przynajmniej ta 10siatka, to ze mamy Lewana Błaszcza Szczęsnego Wasila i naszego kochanego Piszczka ;D to nie da nam super wyników.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Polska piłka nożna jak dla mnie to dno i zawsze będzie to moje zdanie.

Może i jest dnem, ale gdy w gimnazjach i szkołach ponadgimnazjalnych wychwytywano by osoby które wyśmienicie radzą sobie ze sportem, byłoby dużo lepiej. U nas w Polsce nikt nie zwraca uwagi na utalentowanych młodych osobach, jeśli jest takowa sytuacja to bardzo rzadko, czemu jest tak mało szkół sportowych w Polsce? Czemu w Hiszpanii jest tak dużo osób którzy myślą tylko o sporcie? Bo tam sport jest na pierwszym miejscu, a u nas niestety nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...