Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Wszelkich hackow do Metin PL (Wiecje w temacie)

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje tak jak w teamcie hackow do metina2 PL , szukalem troszku po forum tych hackow lecz albo dowloaday były neiczynne, lub mi sie komp wy;łanczał(na nie ktorych stronak z ktorych sie pobiera hacki komp mi sie wyłancza, nie wiem dalczego)

Wiec tak poszukuje hackow takich jak :

- FishBot

- DMG Hack (chodzmi mi tu zebym kilał szyboko mobki,metiny, i duzo walił)

- Auto PickUp

- MultiHack

- MOD na PL (to najwazniejsze)

Prosił bym linki z dowloadami (odswiezonymi i działajacymi) ewentualnie linki do tematow, i prosił bym o prostote instalowanai tego hacka, zeby zainstalował i działał lub jak musze robic jakies obejscia zeby ktos mi to wytłumaczył:) z gory dziiekuje

PS. Daje plusy i oceniam profile:)

Opublikowano

metin2mod.tk
tutaj znajdziesz moda

multihack - zakladka na tamtej stronie jest multihack

inne - fb, mobberhack

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

Nie potrafisz grać bez hacków ? jak PL dla cb trudny ze musisz grac na hackach to zagraj w TIBIE a nie zabierasz się za którę są ci trudne :)

Opublikowano

Mod, a w nim multi hack, auto pickup etc.

http://metin2mod.tk/metin2pl.html
Fishbot (pierwszy z góry)

http://metin2mod.tk/downloads.html

Dziki za linki:) mod nie moge sciagnac, bo przy obu dowloadach mi sie komp restartuje;/ fishbota udało mi sie sciagna, mozesz podac do neigo jakies instrukcje obśługi tego FB?

I czy mogł bys mi wysąłc tego moda np na poczte? to jedyne 15 mb zajmuje:) poczat to [email protected] z gory dziki

Edit. sorki moje niedopatrzenie, w pliku jest instrukcja:)

Nie potrafisz grać bez hacków ? jak PL dla cb trudny ze musisz grac na hackach to zagraj w TIBIE a nie zabierasz się za którę są ci trudne :)

Ja prosiłem o hacki a nie o pouczenia:) nie chce grac na pl zeby miec wysoki lvl ja tam nie gram ciagle wejde sobie raz na jakis czas z nudow, i to na dropka zeby cso dropnac, twoj komentarz jest tu zbedny jak chesz nabijac postyy idz gdzie indziej :P

PS w tibie to ty moizesz sobie pograc, ja w to ie gram

Opublikowano

Dziki za linki:) mod nie moge sciagnac, bo przy obu dowloadach mi sie komp restartuje;/ fishbota udało mi sie sciagna, mozesz podac do neigo jakies instrukcje obśługi tego FB?

I czy mogł bys mi wysąłc tego moda np na poczte? to jedyne 15 mb zajmuje:)

Ja prosiłem o hacki a nie o pouczenia:) nie chce grac na pl zeby miec wysoki lvl ja tam nie gram ciagle wejde sobie raz na jakis czas z nudow, i to na dropka zeby cso dropnac, twoj komentarz jest tu zbedny jak chesz nabijac postyy idz gdzie indziej :P

PS w tibie to ty moizesz sobie pograc, ja w to ie gram

Ludzie instrukcja obsługi do fishbota ... użyj trochę szarych komórek i na YT sobie poszukaj bo filmików pewnie jest trochę =.=

Opublikowano

Jeszcze niech ktoś z 2 czy 3 razy napisze KamerMod.

Po kiego powielacie ?

DMG:

http://www.mpcforum.pl/topic/223113-dldmg-hack-by-neono/

Przynajmniej jeden dał mi linka:0 a co do dmg sprawdzałem go i mi sie komp przy dowloadzie tez restartuje;/ jakies inne propozycje??

Ludzie instrukcja obsługi do fishbota ... użyj trochę szarych komórek i na YT sobie poszukaj bo filmików pewnie jest trochę =.=

wnosisz cos do tematu ? najwyrazniej nic potrzebnego! dalsze twoje posty beda zgłaszane. dzieki elo

Opublikowano

Dzieki Ci co pomogli dałem like, a mam pytanie czy ktos by mi mogł tego moda na poczte wysłąc? a czy ktos wie ? jakie czasy wedki an jaki lvl??

A czemu chcesz otrzymać download mailem? Wchodzisz na:

www.metin2mod.tk

Wybierasz zakładkę Metin2mod PL oraz klikasz w button 'Download'. Oczekujesz 5 sekund na przeładowanie reklamy, przeskakujesz dalej i pobierasz. ;-)

Co do czasów wędek:

+1 ----> 2850
+2 ----> 2800
+3 ----> 2750
+4 ----> 2650
+5 ----> 2650 lub 2900
+6 ----> 2650
+7 ----> 2650
+8 ----> 2600
+9 ----> 2600

Opublikowano

Dzieki like masz:) ale jak włonczy mi sie gra, zaloguje sie itp, włoncze start tego hacka to mi wyskakuja jakies pytajniki z dwoma okienkami zamykam je, wyskauje mi okienko z hackiem lecz za jakis 30 sek wyłancza mi metina i na pulpicie wyskauje z jakies 5 okienek z pytajnikami. Co na to zardzisz? popatrze teraz na te linki co były w paczce jak cso sie zmieni dam edit. :)

A czemu chcesz otrzymać download mailem? Wchodzisz na:

www.metin2mod.tk

Wybierasz zakładkę Metin2mod PL oraz klikasz w button 'Download'. Oczekujesz 5 sekund na przeładowanie reklamy, przeskakujesz dalej i pobierasz. ;-)

Co do czasów wędek:

+1 ----> 2850
+2 ----> 2800
+3 ----> 2750
+4 ----> 2650
+5 ----> 2650 lub 2900
+6 ----> 2650
+7 ----> 2650
+8 ----> 2600
+9 ----> 2600

Wyzej napislem dlaczego che zeby ktos mi wysłał na poczte moda :) bo jak wchodze na niektore strony z dowloadem tak jak ta od moda :P to mi sie komp restartuje i tak za kazdym razem , dzieje sie tak nie na wszystkich hostingach(czasami tak cczasami nie , nie wiem od czego to zalezy)

Dziki za czasy wedki:) like

Opublikowano

Dzieki like masz:) ale jak włonczy mi sie gra, zaloguje sie itp, włoncze start tego hacka to mi wyskakuja jakies pytajniki z dwoma okienkami zamykam je, wyskauje mi okienko z hackiem lecz za jakis 30 sek wyłancza mi metina i na pulpicie wyskauje z jakies 5 okienek z pytajnikami. Co na to zardzisz? popatrze teraz na te linki co były w paczce jak cso sie zmieni dam edit. :)

Wyzej napislem dlaczego che zeby ktos mi wysłał na poczte moda :) bo jak wchodze na niektore strony z dowloadem tak jak ta od moda :P to mi sie komp restartuje i tak za kazdym razem , dzieje sie tak nie na wszystkich hostingach(czasami tak cczasami nie , nie wiem od czego to zalezy)

Dziki za czasy wedki:) like

Jeżeli sprawa jest aż tak kiepska to chyba Kamer się o te kilka groszy z reklam nie obrazi. Tutaj jest download moda:

https://mega.co.nz/#!5hgiUbiS!VhS6OSSJRNk7n_4f0WD_OFopgDRIxxuJC6_3TMiiaW0

Jak i skan:

https://www.virustotal.com/file/a9a87405585a744b7ea923b6d926f2396256c5cfde2e11a666facbdf3e7db7a0/analysis/

(te wirusy to tylko fałszywy alarm i kod cheatów w modzie)

Pobierz to i wgraj do zaktualizowanego klienta Metin2.pl! Powodzenia. ;-)

Opublikowano

Jeżeli sprawa jest aż tak kiepska to chyba Kamer się o te kilka groszy z reklam nie obrazi. Tutaj jest download moda:

https://mega.co.nz/#!5hgiUbiS!VhS6OSSJRNk7n_4f0WD_OFopgDRIxxuJC6_3TMiiaW0

Jak i skan:

https://www.virustotal.com/file/a9a87405585a744b7ea923b6d926f2396256c5cfde2e11a666facbdf3e7db7a0/analysis/

(te wirusy to tylko fałszywy alarm i kod cheatów w modzie)

Pobierz to i wgraj do zaktualizowanego klienta Metin2.pl! Powodzenia. ;-)

Pobieranie siceło sie na 13% na stonce i tyle ;'/ nic wiecej nie idzie ani odswiezanie stronki, nawet komp mi sie raz zrestartował :P nie masz moze inndego dowloada? moja poczta [email protected] wyslij jak mozesz:) to max 5 min roboty:)

Opublikowano

Pobieranie siceło sie na 13% na stonce i tyle ;'/ nic wiecej nie idzie ani odswiezanie stronki, nawet komp mi sie raz zrestartował :P nie masz moze inndego dowloada? moja poczta [email protected] wyslij jak mozesz:) to max 5 min roboty:)

Węgla dorzuć.

A tak naprawdę to oznacza, że coś masz z systemem jeżeli przy pobieraniu każdego pliku zacina, lub jest możliwość, że anty-wirus blokuje ściąganie. Dlatego pobierz CCleaner, wyczyść komputer, wyłącz antywirka i spróbuj pobrać.

Opublikowano

Węgla dorzuć.

A tak naprawdę to oznacza, że coś masz z systemem jeżeli przy pobieraniu każdego pliku zacina, lub jest możliwość, że anty-wirus blokuje ściąganie. Dlatego pobierz CCleaner, wyczyść komputer, wyłącz antywirka i spróbuj pobrać.

czyscilem kompa z jakis 5-6 dni temu, bo chialem stawiac własnego serwa na sowim kompie i stwierdziłem ze by sie przydało go oczyscic ze smieci tego kompa:P Tymi programami czysciłem;

-Advanced SystemCare 6

-Auslogics Disk Defrag

-CCleaner

-Odkurzacz

-System Cleaner 7

A antywirusa nie posiadam. Co do systemu jest to jedyna mozliwosc, ogolnie kompa kupilem od kolegi po 2 dnaich sie zrabał naprawilem go wgralem system normalnie chodzil ale dziweku nie mialem(na wszelkie sposoby naprawialem ten dziwek i nic) no i tez mi sie komp wyłanczał przy nie kotorych hostingach przy pobieraniu, gdy znow mi sie komp zrabał musialem troszku pomajstrowac przy pascie bhp, zmienilem dysk twardy(na gorsdzy ale działajacy) i zrobiel m formata i było wszystko git tylko od pewnego czasu znow zaczoł mi sie restartowac przy pobieraniu;/

Ps. Wegiel nie działa bo jak procek sie grzeje to mi sie ognisko z jednostki robi:D napisze do ciebie na pw mam sparwe:) o innej tematyce niz hacki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...