Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Medyk, dual pistolet czy sg?

kurvvawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

częściej widzę kolesi z dual pistol niż sg więc chyba dual sg nie za bardzo

Opublikowano

2 pistolety na daleki dystans?

1 na daleki i 1 na krótki to rozumiem, ale 2 na daleki?

Lepiej jest na soldierze z karabinem na krótki i daleki.

Jak będziesz grał dwoma pistoletami to nie będziesz mógł użyć jednego z najważniejszych skilli czyli podpalenia.

I na krótki dystans łatwiej się gra z karabinu niż z pistoletu.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak będziesz grał dwoma pistoletami to nie będziesz mógł użyć jednego z najważniejszych skilli czyli podpalenia.

Podpalenie najważniejszy skill? ŁOT? Najważniejszy to CM czy BS.

Opublikowano

Podpalenie najważniejszy skill? ŁOT? Najważniejszy to CM czy BS.

Napisałem, że jeden z najważniejszych, a nie najważniejszy.

Czytaj uważnie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@UP

On jest do kitu, mieć go na więcej niż 1 to strata punktów.

No tak, teraz liczy się tylko GS/BS i CM. Zawsze były dwie drogi, albo GS albo BB. Przez długi czas GS był dość słaby, teraz doszedł claw a z niego gacie, dodatkwo nerf IEG. W sumie BB nadal jest dobry ale w erze OP GS... W każdym razie obecnie dual pistol świetnie się nadaje do bicia poziomów a bb stało się właśnie stratą abilities.

Opublikowano

Ja tam gram bez GS ale fakt, że teraz ta umiejętność OP jest. BB nie opłaca się dawać więcej niż na 1 bo każdy ma gaci po dziurki w nosie. Ja poza podpaleniem komandosa nie widzę innego pożytku z BB. - Dygresja nam wyszła.

Wracając do tematu: ja myślę, że dla komandosa jest dual pistol, dla gunna sg a dla solda smg + pistol.

Opublikowano

Ja tam gram bez GS ale fakt, że teraz ta umiejętność OP jest. BB nie opłaca się dawać więcej niż na 1 bo każdy ma gaci po dziurki w nosie. Ja poza podpaleniem komandosa nie widzę innego pożytku z BB. - Dygresja nam wyszła.

Wracając do tematu: ja myślę, że dla komandosa jest dual pistol, dla gunna sg a dla solda smg + pistol.

Lubię się czepiać, pytaniem nie było co jest najlepsze dla solda a co jest bardziej efektywne. W tym momencie jak dla mnie dual pistol, lr sg też jest dobre ale wymaga dość dużej wprawy. Smg + pistol to standard, ale jeżeli jesteśmy pewni swoich umiejętności to śmiało można kupować same pistole i bić poziomy efektywnie nawet bez boosta.

Opublikowano

gram głównie dual sg na moim gunnerze ucze sie znosnie mi idzie zakupilem duale (sg) na medyka koxi z medykamentami na 2 i blastem 5 (mam tam tylko 11 lvl) puki co tak zostawie później pewnie bede polować na pistolety w przecenie.

Troszke lepiej idzie mi jak na gunnerze (problem z rozdawaniem umiejętności ruch 4 tarcza 4)

Opublikowano

na 11lvl wez cm 5, gs1, a potem w bs dawaj. Na pewno cm na 5 bierz. Dual sg sprawdza się na srednim, więc na gunnera lepiej dac, bo ma leg ita i sam moze ustanowic odległosc walki. Sold dual pistol wyłącznie, mowiąc o dualach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...