Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin 3

Firebane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey hey, siemano wam wszystkim.

Otóz jak wszyscy wiecie lub nie 5 lutego został zapowiedziany Wiedzmin 3: Dziki Gon. Ja osobiście grałem we dwie poprzednie częsci i muszę przyznać ze są one jednymi z najlepszych gier w jakie grałem. A co do Trójki? Ponoc ma być 2-ktornie

większy obszar do zwiedzania niz w... SKYRIMIE! System walki ponoc też się zmienił... Za dużo informacji na razie nie ma no ale cóz.

Zainteresowanych zapraszam do linku na dole.

ttp://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=74560

Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Nie dwukrotnie tylko 20% większy, i 30 krotnie większy od świata z Wiedźmina 2. Ja osobiście bardzo się cieszę bo ta gra nie dość że polska to jeszcze jedna z najlepszych w jakie grałem :D

Opublikowano

bedzie zajebista gra. 1-nka jak dla mnie najlepsza.

ciekawe co dali w 3-ce oprocz tych zmian co pisales.

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać, 1 i 2 były zaj*****, a co dopiero 3 gdy ma byc taki otwarty świat. I Oby system walki się zmienił, a nie ciągłe naciskanie myszki i odskakiwanie spacją.

Minus.png
Opublikowano

W jednym z fragmentów prawdopodobnie widać Ciri z Geraltem może w końcu zobaczymy ich razem w akcji :D

W jedynke grałęm do dwójki jakoś nie mam czasu się zabrać ale czas zacząć bo w trójeczkę trzeba zagrać po premierze od razu :P

Opublikowano

Z zapowiedzi można wyczytać ze.. w koncu Geralt odzyskał pamięc i teraz cała historia będzie o nim! W koncu doczekamy się wątku o Ciri Yennefer i tak dalej. Bowiem własnie czegoś takiego się spodziewałem jak grałem w jedynkę a tu pyk, motyw z amnezją. Bardzo fajnie zrobione i w koncu teraz pogramy w prawdziwego Geralta. Podoba mi się równiez to ze nie będzie Aktów i Rozdziałów. Będzie chyba swobodna eksploracja terenu i co rusz napotkamy jakieś wątki fabularne, zajebiscie się zapowiada. W koncu pogramy tradycyjnie Wiedzminem gdzie mozemy isc gdzie chcemy i robic o chcemy. Ale niestety, albo i stety, zaliczanie lasek w kazdej knajpie będzie miało wpływ na fabułe. DAMN. ;D

Opublikowano

Ja pograłem w pierwszą część i wróciłem do Metka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...