Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Musicie to przesłuchać !

Gość Broken Angel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie wiem co tu takiego pięknego w jej głosie.

Dobry mastering i każdy ma ładny głos.

Opublikowano

No nie wiem co tu takiego pięknego w jej głosie.

Dobry mastering i każdy ma ładny głos.

Wyczuwam hejta

Ona wg mnie ma duży potencjał i dar :)

Opublikowano

Moim zdaniem nic specjalnego. Po prostu przeciętny głos bez fałszu (o ile nie ma w tym żadnych modyfikacji).

#don't care

Opublikowano

Głos ma ładny, ale pewnie z drobnymi modyfikacjami. ;x

Brak modyfikacji widać by to było ;)

Jak dla mnie świetny głos <3

Opublikowano

Brak modyfikacji widać by to było ;)

W sensie by to było widać na filmiku? Jeśli o to chodzi.. cytat z opisu na youtube:

THE SONG AS BEEN RECORDED SEPARATELY FROM THE VIDEO. WE MADE THE VIDEO SO THAT THE SONG WOULD BE MORE INTERESTING TO WATCH

więc ciężko by było widać :P

Swoją drogą, ten utwór i tak nie pokazuje możliwości wokalnych. Poszukałam sobie innych coverów w jej (chyba to ona..) wykonaniu i owszem, ma miłą barwę głosu i miękko wchodzi w uszy, ale ma problemy z wyższymi partiami i śpiewa bardzo płasko ;p Mi to naprawdę śmierdzi modyfikacją.

#don't care

Opublikowano

W sensie by to było widać na filmiku? Jeśli o to chodzi.. cytat z opisu na youtube:więc ciężko by było widać :P

Swoją drogą, ten utwór i tak nie pokazuje możliwości wokalnych. Poszukałam sobie innych coverów w jej (chyba to ona..) wykonaniu i owszem, ma miłą barwę głosu i miękko wchodzi w uszy, ale ma problemy z wyższymi partiami i śpiewa bardzo płasko ;p Mi to naprawdę śmierdzi modyfikacją.

Nie wiem nie szukałem mi chodziło o ten utwór akurat i mi się bardzo podoba możemy tak dyskutować w nieskończoność to zależy od gustu -.-

Opublikowano

Tutaj ta sama piosenka, lecz w tym coverze nie słyszę aby było coś zmieniane, a tak w ogóle to fajne, polecam przesłuchać, a tamta laska cycki za małe do kosza ! :D
Minus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...