Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[początek] zaczynamy DBO ;D

Yarker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no więc elo ;D

Wczoraj przeglądając profil Sco zauważyłem spolszczenie. powiem szczerze że nie wiem dlaczego sco nie ma mentora. dział był niczym a sco z niego zrobił coś

... wracając obejzalem sobie na yt mały filmik i postanowiłem zagrać . konto już mam oraz cl się prawię pobrał ...

jakie porady na początek, może jakieś tuty itd...

a no i jaki serw wybrać ;D

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

a teraz pytanko odnośnie jakiś skilli. czy są tylko te na początku co można zdobyć czy na np. 36lvl masz nowe

Co kilka poziomów masz nowe ;-) Ogólnie skilli jest od zarąbania ^^

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

chyba ostatnie pytanie przed wejściem do gry... NIE WIEM CZY GRALEŚ W NT ale czy twoim zdaniem gra jest warta dużej uwagi? obecnie szukam jakiejś nowej gry i zastanawiam sie czy to może być ta

z tego co widzialem po gp to grafika wydaje się być bajeczna czyli taka jaką kocham.. dziś wbije do gry to jutro mamy 1vs1 ;D, pasuje? xD

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

Oczywiście że jest warta i ogólnie moim zdaniem lepsza od NosTale gdyż jest więcej ciekawszych rzeczy na przykład :

- Transformacje (SSJ, kaioken)

- Multum skilli

- Ciekawa fabułą jak w anime

- Questy fabularne

- Bardzo ciekawe PVP

- Turnieje Budokai(PVP)

- Dungeony

- Częste aktualizacje

- Dużo polaków ale tych lepszych(nie noobków)

- Bardzo dobra grafika

A jeżeli chcesz razem pograć to pisz, bo nie mam z kim ;-)

Opublikowano

ziomek - to ty graleś w NT? Namawialeś harukiego do gry? bo od dosyć dawna gram z nim ;D.

Pw napewno napiszę ;D... a tak pozatym to bardzo podoba mi się że zaczyna się od klasy która się następnie dzieli.

ogólnie rzecz biorąc gra z pierwszego wrażenia lepsza od LoLa lecz równie podobal mi vitoctus ( czy jakos tak ) a wyszlo że jedna z gorszych gier w jakie grałem

tak czy siak zagram i mam nadzieję że się nie zawiodę

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

ziomek - to ty graleś w NT? Namawialeś harukiego do gry? bo od dosyć dawna gram z nim ;D.

Pw napewno napiszę ;D... a tak pozatym to bardzo podoba mi się że zaczyna się od klasy która się następnie dzieli.

ogólnie rzecz biorąc gra z pierwszego wrażenia lepsza od LoLa lecz równie podobal mi vitoctus ( czy jakos tak ) a wyszlo że jedna z gorszych gier w jakie grałem

tak czy siak zagram i mam nadzieję że się nie zawiodę

Grałem, ale nie dla mnie ^^ A Haru chciał zagrać w DBO ale szkoła.

Nie zawiedziesz się ;-) Początkowo gra trochę nudna ale dalej już coraz lepiej dzięki ciekawym questom.

Opublikowano

a już tak się zapytam, żeby nie tworzyć nowego tematu, na którym lvl "doroślejesz"??

30 level i robisz quest na dorosłość i master class.

Opublikowano

a czy ta dorosłość daje nowy wyglad, skille itd? i czy ciężko wbija się ten 30lvl

30 level to kwestia hmm.. tygodnia ? A dorosłość daje wygląd lepszy to znaczy doroślejszy a skille to daje master class następne ^^

Opublikowano

Doświadczeni gracze 30lvl wbijają w 1-2 dni, także jeśli jestes newbie, to w tydzień spokojnie wbijesz 30lvlek. Na dodatek na 30 możesz nauczyc się (według mnie najlepszego skilla) latania, co jest naprawdę świetne, a co do serwera gry. Polecam TW, tam gra najwiecej polakow, a na Koreanskim niestety nie lubia europejczyków.

Jeśli miałbyś jakieś pytania to PW :)

PS. Sco, napisz mi swój nick na PW

Opublikowano

Serwer TW to ten serwer2? i na jakim ty Scóś grasz ;D

Ja gram tylko na tajwanie i nigdzie więcej, ostatnio zrobiłem nową postać i jakoś czasu nie miałem na exp i chęci samemu ;-)

Serwer 2 zapraszam.

Opublikowano

a ja nie powiem, że tydzień... ja w 3dni dobiłem 26lvl... jutro może jeszcze pogram a od poniedziałku ferie, więc wyrobię się w mniej niż tydzień xdxd

Opublikowano

a ja nie powiem, że tydzień... ja w 3dni dobiłem 26lvl... jutro może jeszcze pogram a od poniedziałku ferie, więc wyrobię się w mniej niż tydzień xdxd

Mówiłem o początkującym graczu i o kimś kto gra 2h max.

Opublikowano

a chyba, że tak. To też zależne jak expisz, bo jak robisz questy i lecisz na pałe jak ja to leci całkiem szybko, a jak expisz na potworkach, to się trochę dłużej pobawisz ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...