Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] HackShield

Arnold2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem. Po dłuższej przerwie chciałem sobie zagrać w WarRocka a tu błąd po HShieldzie, HackShield Error 206, reinstall check files, pobieranie od nowa probówałem:) z góry dziękuje

Opublikowano

Nigdy nie spotkalem sie z takim errorem, ale moze to byc wina antywirusa. Wejdz w opcje antywirusa i przywroc wszystiie pliki zwiazane z wri dodaj je do wyjatkow, aby wiecej ich nie zabieralo.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Zaktualizuj ręcznie hackshielda - robisz to tak :

http://youtu.be/8gT19BFuJvc

Wyłącz antywirusa i zrób check files.

Dodaj do wyjątków folder warrock i zrób reinstall jeżeli nie pomaga.

Ew. usuń cały folder data gdzie znajduje się hackshield i zrób check files z wyłączonym antywirusem ;)

Wyciągnij wszystkie pliki z kwarantanny antywirusa ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ta aktualizacja hackshielda wydaje sie być najlepszym sposobem bo antywirusa nie posiadam:) a więc dziękuje i do dzieła:)

Opublikowano

Witam!

Przepraszam,że się dopinam ale mam taki problem otóz gdy chciałem włączyć grę WarRock po naciśniećiu START GAME ładował mi się hackshield a pózniej nic się nie działo więc usunołem folder data czy ktoś by mógł mi dać swój folder DATA 2013.02.06

Opublikowano

Powiem tak macie mobilny iternet i na nim się dalsza kariera z WR kończy a jak się podłoczycie pod Wi-Fi i WR nagle zaczyna działać.. pozdro

Opublikowano

Jesteś w błędzie kolego i wgle nie pomogłeś tutaj nikomu swoją wypowiedzią

@top

Zrobiłem aktualizacje hackshielda i wszystko ładnie działa, temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...