Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sklep oraz broń.

kluuseek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

dziś zacząłem grać w Ghost Recon Online. Bardzo spodobała mi się gra, lecz już po osiągnięciu tego 5-6 poziomu broń trochę odstaje od moich umiejętności i nie jest tak jak wcześniej(lepiej się zabijało). Zastanawia mnie kilka rzeczy:

1. Czy zakupiona broń czy ubranie zniknie mi po pewnym czasie?

2. Jaką broń na bliski dystans kupić zwiadowcy(mam dostęp do pistoletów maszynowych, do OC-14 4A03 za 3000RP)?

3. Jakie umiejętności są najlepsze do gry w randomowych drużynach Zwiadowcy (Wyrocznia(2lv), Kamuflaż(2lv), Wykrywacz wektorowy(8lv), Wykrywacz strzałów(8lv). Osobiście dobrze mi się używa Kamuflażu.

4. Czy zakupiony pancerz dodaje coś prócz zmian estetycznych?

Gra mi się bardzo przyjemnie, lecz jak we wszystkich F2P są pewne haczyki, więc chciałbym się zapytać co i jak ;)

Z góry dzięki !

Opublikowano

Cześć,

dziś zacząłem grać w Ghost Recon Online. Bardzo spodobała mi się gra, lecz już po osiągnięciu tego 5-6 poziomu broń trochę odstaje od moich umiejętności i nie jest tak jak wcześniej(lepiej się zabijało). Zastanawia mnie kilka rzeczy:

1. Czy zakupiona broń czy ubranie zniknie mi po pewnym czasie?

2. Jaką broń na bliski dystans kupić zwiadowcy(mam dostęp do pistoletów maszynowych, do OC-14 4A03 za 3000RP)?

3. Jakie umiejętności są najlepsze do gry w randomowych drużynach Zwiadowcy (Wyrocznia(2lv), Kamuflaż(2lv), Wykrywacz wektorowy(8lv), Wykrywacz strzałów(8lv). Osobiście dobrze mi się używa Kamuflażu.

4. Czy zakupiony pancerz dodaje coś prócz zmian estetycznych?

Gra mi się bardzo przyjemnie, lecz jak we wszystkich F2P są pewne haczyki, więc chciałbym się zapytać co i jak ;)

Z góry dzięki !

1. Nie zniknie

2. Najpierw kup PP2000, później MP7 i wbijaj nim level

3. Jeżeli dobrze ci się używa kamuflażu to rób to dalej

4. Tak szybkość biegania i procentową ochrone od zadawanych Tobie obrażeń

noobpng_nrhrpqs.png

[EPG]DoveR

Opublikowano

1. Wszystko jest na stałe

2. PP2000 jest dobry, ja pomimo 20 lvl cisnę z karabinem, który towarzyszy mi od samego początku gry (ten z którym startujemy)

3. Grając ze swoim klanem nauczy sie używać wykrywacza. Jeżeli macie Ts'a to naprawdę pomoże się wam zgrać. Kamuflaż jest dobry gdy grasz sam. Współpraca z kamuflażem trudna nie jest, ale dużo nie daje, jedynie wyeliminujesz na nim problematycznych wrogów (ale tym zając mogą się granaty).

4. to co @up. Pancerz prędkość i % odbieranych obrażeń zwiększa lub zmniejsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...