Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy po patchu z Threshem i pucharkiem crashuje wam się LoL?

ArhiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż po patchu z Threshem mam wiele problemów z LoLem. Często się zacina crashuje, wyników po rozgrywce już dawno nie widziałem (nie pokazują się lub crash). Po patchu z pucharkiem jeszcze bardziej się to nasiliło.

Wywala z kolejki, nie pokazuje wyboru champów, nie mogę zmienić champa ogólnie zwiechy syf i mogiła.

Same mecze idą za to płynnie bez skoków pingu, lagów itp.

Czy także macie podobne problemy? Pytanie to kieruję gdyż nie wiem czy muszę zrobić czasochłonny repair lub o zgrozo reinstall. Jeżeli wy też tak macie: to wina patcha - jeżeli nie to muszę poświęcić te 4 godzinki.

Dodam iż jestem ogarniętą osobą więc firewall, anty vir, wirusy , sterowniki i inne pyszności zupełnie odpadają.

wikmk9.jpg

Opublikowano

ja mam normlanie możliwe że to coś u ciebie.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie, u mnie nie ma efektów specjalnych :)

Wszystko oke. Przeinstaluj sobie Lola lub napraw pliki RADS.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Cóż - widzę że będę musiał zostawić LoLa do naprawy na noc (internet z Madagaskaru).

Dzięki - można zamknąć.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...