Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Intro xxx

Sloga14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki liczę na więcej komentarzy :D robiłem wczesniej ale to z gotowca jedne brałem a drugie swoje to słabe wyszło nie miałem pomysłu,a teraz jakoś wyszło coś jeszcze nie umiem dodawać różnych efektów

logo1vmw.png

Opublikowano

Jak na perwszy raz to nieźle ale następnym razem przyłoż sie lepiej (bez obrazy) :)

Jeszcze nie umiem dodawać różnych efektów za parę tygodni kto wie może zrobię lepsze :D

logo1vmw.png

Opublikowano

Za bardzo to spowolniłeś i wyszło jakbyś miał lagi. Nie rozumiem tych rozsunięć obrazu oraz drewnianych ramek, jednak OK. Jeżeli to pierwsze intro to powiedzmy, że jakoś wyszło, jednak długa droga przed Tobą. Powodzenia! ;-)

Opublikowano

Za bardzo to spowolniłeś i wyszło jakbyś miał lagi. Nie rozumiem tych rozsunięć obrazu oraz drewnianych ramek, jednak OK. Jeżeli to pierwsze intro to powiedzmy, że jakoś wyszło, jednak długa droga przed Tobą. Powodzenia! ;-)

dzięki może spróbuje coś poprawić potem a jednak dzięki :)

logo1vmw.png

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...