Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Turrniej 4Fun in EUNE

Sprawiedliwy

Czy ma powstać taki turniej ?  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ma powsta? taki turniej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko ile osób chciało by sie zapisać na sprawdzenie Sił w moim turnieju 4Fun ?

Będzie to 1v1 Na Arenie treningowej

Zasady i wymagania napisze jutro

Podstawowe informacje to :

Liczba osób w turnieju 64-16 (zobaczymy ile osób się zgłosi z 30 lvl) ;]

Konto na serwerze: EUNE

LVL Konta : 30

Nie zgłaszać sie wystarczy napisać czy wam pomysł sie podoba i czy chcecie wziąć udział

Jeśli bedzie dużo ludzi specjalnie dla was kupie Rp i Osoba która zajmie 1 miejsce dostanie kod z RP niewiem jaką sumą myśle nad 15-30zł (sms) lub 20 przelewem ;]

Temat do Zapisów na turniej bedzie Jutro o 17:00

Możliwe że zrobie stream meczy ale to jeszcze będe musiał dopracować ;]

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Miło się składa ,że chce ci się akurat nie zdążyłem się zapisac na turniej mpc(problemy techniczne forum) to chętnie bym wziął udział w twoim

Opublikowano

ja chętnie moge ;). Do mpc się nawet nie zgłaszałem bo są tu tacyś "PROSI" że nie było po co ;x

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Pisze się wziąć, nie wziąść ! Poza tym, wątpię, że zgłosi się na taki turniej organizowany przez randomową osobę, której nikt nie zna z elo, rankingów itp. Mało jest takich "chętnych".

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pisze się wziąć, nie wziąść ! Poza tym, wątpię, że zgłosi się na taki turniej organizowany przez randomową osobę, której nikt nie zna z elo, rankingów itp. Mało jest takich "chętnych".

mam dysleksje 1 pies ja i tak za bardzo na takie rzeczy nie patrze to nie jest CV ani nic ważnego i nie zależy od tego moje życie

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Dla mnie bardzo się podoba, na oficjalny turniej MPC nie udało mi się dostać (problemy techniczne) a na twój bardzo chętnie, załatwił bym jeszcze kilka kolegów i można pograć :)

Co do nagrody, nie musisz nic kupować (chyba że chcesz :D) Jeśli masz kupować SMSem to lepiej idź do Vobisu i kup kod Paysafecard, wygodniejsze i tańsze.

Opublikowano

Ja też chętnie wezmę udział, już nawet nie dla nagrody, bo ten turniej organizowany przez modów to porażka ^^

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Założe się, że jak by ten turniej wypalił to na pewno by o wiele lepiej wyszedł niż takie co są przez modów, kidmodów bo oni to robią a zarazem olewają... Pewnie, że jestem za

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Zagralbym.

Mam nadzieje ze organizacja wyjdzie lepiej niz w "oficjalnym mpc cupie" gdzie kazdy byl swiadomy tego ze byly problemy techniczne z forum ale i tak wmowia ci ze nie zdazyles i placzesz :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...