Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon w mixie?

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaka jest obecnie najlepsza oferta w mixie roznych polskich operatorow.

Moge wydac max 25-30zl miesiecznie na doladowanie. Nie rozmawiam duzo, troche pisze, z internetu kozystam glownie w domu przez wifi. Telefon musi byc w miare ogarniety. Co polecacie?

Opublikowano

Ostatnio szukałem telefonów na mixy, abonamenty, chodziło mi o te najnowsze xperie co teraz wyszły, ale żeby wziąć taki telefon za 1zł, to trzeba wziąć abonament/mix za min. 90zł/mies

Potem sprawdziłem najtańszy mix (chyba 19zł) to żeby wziąć takią xperię U to trzeba było dopłacić 500zł. To ja dziękuję, kupię na allegro za 500zł nówkę, bez abonamentu 20zł/mies przez 2 lata :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Do internetu jest dobry nawet Huawei Ideos U8500 (Play 30zł a telefon kosztuje 1zł), lecz do gier nie za bardzo. Ostatnio popularność ZTE poszła w górę i osobiście sam polecam Blade (mam ZTE Blade RBM One i powiem tyle, że jest MASA romów, chodzi sprawnie, mi do internetu + słuchanie muzyki + granie przez bt. z kolegami wystarcza spokojnie. Z CM10 (android 4.1.2) przy średnich ustawieniach (trochę podkręcony procesor, lecz wyłączone animacje) z słuchaniem muzyki (4-5h dziennie) itp. bateria starcza nawet 2-3dni a przy obecnych smartfonach to jest dużo. Nie wiem jak t jest z ofertą RBMa, ale zwykły Blade jest bodajże za 30zł/mies, ale nie wiem jak z ceną telefonu - na pewno nie więcej niż 50zł)

Jeżeli coś z "wyższej półki" to (nie znam za bardzo tych telefonów, więc nie bd. opisywał - w ofercie 30zł w mixie - Play, telefony lepsze od tych opisanych wyżej):

- ZTE Kis - 159zł

- Nokia Ashe 311 - 199zł, lecz nie posiada androida ani WP

- LG Swift L5/L7 249/379zł - kolega ma L7 i bardzo ciekawy telefon ;) Duży ekran, wydajny.

- Nokia Lumia - telefon wg. mnie przereklamowany. Może i jest szybki, ale co z tego.

- HTC, Galaxy i Xperie różnego rodzaju

- - -

W Playu w mixie jest na łączną kwotę doładowań w danym okresie. Np. ja muszę doładować telefon za 900zł w ciągu 3lat. A czy doładuję od razu 900zł, w 9misięcy czy przez te 3lata to nie robi różnicy. Wystarczy, że doładujesz konto za 900zł w ciągu tych 36miesięcy i można brać kolejna umowę.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

nie bierz z WP

wez Ashe

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

konkrety prosze :D telefon ma byc ogarniety (lepszy od nokii c6-00)

Dobra, a powiedz mi ile możesz zapłacić za sam telefon? Jaki masz budżet?

Opublikowano

jak napisalem w pierwszym poscie:

miesieczne doladowania 25-30zl

umowa na 24-36 miesiecznie

jednoraznow oplata za telefon hmm 1-100zl

Opublikowano

nokia 500 symbian=syf wole cos z androidem

tel hello kitty jaj sobie robisz? :D do sejmu do partii Palikota sie nie wybieram.

samsung i lg :

telefon ma byc ogarniety (lepszy od nokii c6-00)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...