Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszny błąd Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Używałem telefon (LG L5) wyłączyłem ekran po 10minutach znowu go włączyłem, pojawił się straszny błąd, ekran nie działał poprawnie. Reagował raz na dotyk i działał tylko na górny prawy róg. Uruchomiłem telefon ponownie a on uruchomił się w trybie awaryjnym, wyłożyłem kartę pamięci i sim oraz ponownie go uruchomiłem. Wszystko działa poprawnie, reaguje na klawisze ale niestety nie na dotyk... Próbowałem Hard Restart ale niestety telefon blokuje się na bootloaderze...

Macie jakieś pomysły by go naprawić?

Telefon po Roocie wersja systemu v10G...

Opublikowano

@up a po cholere?

ja mialem ze mi polowa ekranu nie dziala, po zostawilem wylaczonego na noc i przeszlo

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

Srki moj bład !;P

Na poczatek moze wgraj stockowego roma i zobaczymy , a jak nie to sproboj porady upx2;p

Opublikowano

Polecam andka 4.2.1 Semaphore JB 2.90 i devila Nightly 10.1 galaxystmd

Wgrałem to na swojego galaxy s i9000

i chodzi jak marzenie, z 200% szybciej niz na oficjalnym 3..

Opublikowano

brawo za głupotę i chwalenie się niczym, polecać to sobie możesz rzeczy które są dla twojego telefonu komuś kto ma TAKI SAM TELEFON a nie telefon innego producenta

zacznij od wyczyszczenia cache i dalvik, dopiero jak nie działa jak należy wgranie stocka powinno pomóc

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ooo nie wieidzałem że temat istnieje.. wywalało mi błedy... Co do tematu to już naprawiłem kilka restartów systemu w końcu załapał awaryjny system i dałem sobie radę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...