Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Gta Sa, Input Not Supported

Pleśniawek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem, w Gta Sa chciałem zmienić rozdzielczość gry i zmieniłem strzałką w bok i kliknąłem enter i ekran zrobił się czarny, a po nim przemieszczało się powoli w kółko małe okno w którym było napisane Input Not Supported. Dałem w pasek Gta, włączyłem od nowa i to samo. Zrobiłem reinstal i nadal to okno jak odpale Gta.. Wie ktoś jak temu zaradzić ? Dodatkowe info: Windows7, Gta pobrane chomikuj, wgrane Spolszczenie

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Rozdzielczosc ktora wziles nie jest kompatybilna z twoim monitorem. Wejdz w folder "Moje dokumenty" i usuń folder. GTA San Andreas user files ( jakos tak xD ) i zreinstaluj GTA. Powinno pomóc.

Opublikowano

To Gta sa user files mam na pulpicie zapisane to stare, bo tam save od gry jest. Jak reinstalowałem to nowe jest czyste, bo nawet do gry nie wszedłem, czy to przez to, że tamto jest na pulpicie ?

Sory błąd, w gta sa user files jest jednak to samo ;x Jeśli zgram to na pendriva albo płyte, z kompa usunę, zainstaluje Gta od nowa i wgram to gta user files z pendriva to bd dzialac ?

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Powinno działać na nowym bo wtedy ci się resetują ustawienia gry. A jak to nie pomoże to pobaw sie rozdzielczością ekranu z panelu sterowania i włączaniu GTA.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...