Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Team Metin2 MPC

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jakiś global ogarnia co sie tam wyprawia?

macie zmieniona nazwa z Glador na Chujdor

http://www.mpcforum.pl/topic/819754-chujdor-s2-dedyk/page__st__200#entry6231081

Widze, że ogarniacie team ale nic temat wisi tak od wczoraj było zgłaszane ale po co zmianiać?...

frkr5n.jpg

53voan.jpg

I zapewne moderator nie poniesie żadnych konsekwencji...

to świadczy o mpc w prezentacjach siedzi dziennie tys ludzi ladna opinia później bd

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Arcymistrz
Opublikowano

Wyrypać tego co za to odpowiada. Dlatego team mpc nie powinien robić swoich serwerów.

Bo jakiś ujmijmy to grzecznie " człowiek " będzie tak robił.

Opublikowano

Huh, no niezbyt ciekawie to wygląda. Najlepsze jest to, że widziałam wczoraj ten temat i byłam pewna, że po chwili ktoś doprowadzi to do ładu. ._. Nie rozumiem dlaczego ta nazwa nadal nie została zmieniona.

Opublikowano

Mam rozumieć, że to jakiś moderator zmienia nazwę tematu? Jeżeli tak, to bardzo łatwo da się go wychwycić i nawet mogą zrobić to koledzy po fachu.

Co do długiego czekania na reakcje odnośnie raportu...niestety...nie tylko jest to w metinie...

Opublikowano

Podobno odpowiada to ktoś kto ma dobry układy z gildią Inspiration z Gladora. Założyciel gladora podpadł tej gildii, a ta gildia ma jakieś tam chody u któregoś z kidów/modów w metinie.

W sumie nie dowiedziałem się kto to, ale przecież to łatwo można sprawdzić tak jak piszecie. Staaało to bardzo długo, na pewno masa raportów na to poszła.

Po co takich trzymać w teamie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...