Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Teamu do stworzenia gry o tematyce bokserskiej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem Rusek. Mam 18lat i programuje już drugi rok. Wiec nastał czas na stworzenie gry viawww. Mam już wstępną dokumentacje i teraz muszę zebrać ludzi do tego projektu. Szczególnie poszukuje grafika, mniej programistę bo w sumie mogę sam wszystko napisać. Moje umiejętności są wystarczające do stworzenia takiej gry, lecz na grafice się w ogóle nie znam. Co mogę zaoferować? hmm na pewno, że ten projekt z mojej winy nigdy nie upadnie. Po skończeniu prac programistycznych zakupie serwer i domene. Więc podział w zyskach lub później zapłatę za wykonane prace. Nie jestem 12 letnim dzieciakiem któremu marzy się gra viawww i który nic nie potrafi. Grę chce postawić na autorskim silniku i wszystkie funkcje będą napisane przez zemnie. I tą gre nie traktuje jak zabawę, żeby poprawić moje umiejętności lecz czysto biznesowo, żeby po prostu na tym zarobić.

Od grafików oczekuje stworzenia szablonu do gry.

Po więcej informacji zapraszam na gg :11902570

Osoby którę wykażą chęć wyśle wstępną dokumentacje.

PS. Ja ten projekt traktuje bardzo poważnie więc proszę tylko o poważne oferty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...