Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord Małp. Proszę o pomoc.

Sessue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam wp 52lvl. Skille: CzarowaneG10(będzie P) czarowana G1(będę robił następny na P) Strach M2(niedawno wbiłem). Eq: fms +9 kd+4 expa śr:37. Wyzywka+9 ebo+9 srebrna+9 buty wisior 2 k pz i zbroja na 48+7 kd+3. Daje radę lorda. Mam pytanie wbijac 54 do zbrojki i brasy z łez? mam +7 1 k pz 10 zwierzęta.

Opublikowano

@up będę bił metka 15 min+ pot poleci mnóstwo, padne milion razy i jeszcze nie mam buffa. A na 52 lvl z metka na 85 drop znikomy.

Opublikowano

Lord Małp ma 55 lvl, więc im wyższy poziom Twojej postaci tym gorzej. Najniżej 48 lvl, najwyżej 54. Jeżeli na tym levelu dajesz radę to zostaw, a co do rękawicy to napisz taką ofertę na oficjalnym forum Metin2.pl :-)

Opublikowano

SpeedyJack za spam report leci bo w prawie każdym Temacie widać twojego posta z treścią taką samą jak pisali twoi poprzednicy <_<
Żeby warna nie dostać to napiszę to co 3/4/5xUP.
Jeżeli dajesz radę na takim LV i z tym eq to zostań na tym..a jeżeli masz jakieś trudności to dobij te pare LV'i i git :)

mca.png
Opublikowano

dziękuje. daje radę metki 75/80 więc lord to dla mnie barszczyk. Panie up: ten speedyjack pisze totalne bezsensy. Raz aż mu powiedziałem w temacie o mixxowaniu co o nim sądzę. Wielkie dzięki. Temat proszę zamknąć przez Mod'a żeby nie było spamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...