Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Vss co to tak naprawde jest?

Team W Auto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć dziś trafiłem vss na 1 dzień i niejestem przekonany do tej broni jako karabinu dla recona, bardziej mi to przypomina smg i chciałbym sie dowiedzieć co o tej broni sądzicie. Jest też zestaw z vss dla recona i chciałbym wiedzieć czy jest opłacalny?

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Broń fajna i wymiata na małych mapach. Trzeba umieć ją grać.... widziałem polaka z tą bronią a dokładnie VSS +3 wyciagał nieziemskie staty.... :)

x

Opublikowano

no właśnie pierwszy raz gram z automatyczna snajperka i mi sie cudnie grało a co dopiero jak by dodatki dał, vss to chyba taka odskocznia od takiego typowego grania reconem, niewydaje sie wam ze as-wall i vss niesa do siebie podobne?

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

As-val szybciej napiaerdala pociskami.... taki mały famasik :)

Kiedy bym nie grał as-valem słysze.... as-val noob ... :P

x

Opublikowano

z VSS cuda się robi, ale najlepiej się spisuje jako 2ga broń z l96.

Bierzesz predatorke+vipery+thunderbolt+PSO-90 i siekasz, chyba że chcesz jako jedyna broń, to zmień na jakieś dodatkowe ammo.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Bardzo dobra broń dla recona jako zapasowa jak i szturmowa. Z +3 to już bez komentarza. Polecam dwa zestawy do tego.1wszy zblizeniowa+viper+cerberus, 2ugi zblizeniowa+wwz+stabilizująca lub taktyczna

Opublikowano

as wal wymiata gość mnie 15 razy z niej zabił :D dodam że ja k.d mam dość duże ponad 4.2 obie bronie as val jak i vss są dobre ale na bardziej mniejsze mapki ;)

Opublikowano

Stabilizująca bardziej zmiejsza odrzut na boki niż do gory a taktyczna i thunderbolt ogarnia troche boki i góre. Także co wolisz.

Opublikowano

Zależy od kolby

@Down.

Bez dodatków większość broni jest ciężkich do opanowania.

Zacznijmy od tego, że vss nie jest dla początkujących, bo jak chcesz sobie ponapieprzać, to robi się szturma, lub medyka.

VSS może być jako 2ga broń, jak ktoś Cię zajdzie, albo musisz się bronić ka krótkie dystanse.

Z kolbą thunderbolt serią z 30m nikogo nie ubijesz, najwyżej powietrze podziutawisz.

Jak dla mnie stabilizująca (chyba, ta 2ga z +4) jest najlepsza.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...