Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać DPS

DobryPolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka najlepsza postać pod dps, chodzi mi oczywiście o np. fire, ice.. mam tez dodatki lanterna i tego lighting czy jakos tak.. i jaka bron i itp. z gróy wielkie dzięki :)

Opublikowano

najlepsza postac pod dps to ta ktora najlepiej nauczysz sie grac...

ludzie mowia, ze fire jest OP (over powered), czyli ze jego skille bija mocniej niz powinny, niektorzy mowia, ze gadget dps w tej chwili wymiata... ja gram mentalem i jestem w stanie dotrzymac im kroku.

wybierz sobie power jaki chcesz i zacznij czytac w necie wszytko na temat grania dana postacia - jak ja zmasterujesz to nie ma znaczenia, jaki power obecnie jest na topie :)

Opublikowano

z tego co wiem, cala gra nie opiera sie na 1v1, ale zawiera wiekszy content na pve i pvp. dla dps'ow zawsze polecam one hand'a i uwazam ze zadna bron go nie jest w stanie przebic w dps'ie, ale nie sposob sie nie zgodzic, ze bow (szczegolnie dla poczatkujacego) jest bardzo dobra bronia do gry.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja ci polecę moją ulubioną postać DPS.

Bow+Nature+(sposób poruszania się jaki chcesz z każdym będziesz mógł być OP; Jednak ja polecam Flight)

Ale jeżeli masz dostęp do DLC to dobry też bedzie Light.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...