Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poszukuje klanu

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. poszukuje klanu ktury by mnie przyjol jestem srednim graczem. oto moje czolgi su-152,vk3601h,pz3l4,bede mial tigera,tiger 2,7k3002bd,hummela,isu-152. wiec piscie kto by chcial mnie przyjac muj nikc na wot RobinHoodZgreds.

Opublikowano

cos ci nie pasuje nie komentuj pozdro .

Opublikowano

Zabrzmiało groźnie. Uważaj Oriox, bo sobie nagrabisz i bęziesz miał wjazd na chatę u niego, hahaha.
Z takimi czołgami to do akademii ewentualnie :D

6cluij.gif

Opublikowano
Pszepraszam ;_; zawrze kciauem zostadź twojim pszyjacjielem <pauczonca buzia>

I dokładnie z takimi czołgami akademia, bo z tekstem cytuje "bede mial tigera,tiger 2,7k3002bd,hummela,isu-152" chyba nikt Cię nie przyjmie ;). A tyle co się orientuje są bardzo porządne klany co rekrutują od 8 tieru i grają w ESL. Zatem powodzenia

Opublikowano

Twoja ortografia jest zajebista :P

Wymagania do klanu Polish Elite Tiger Squad (PETS):

-Posiadać min. 3000 stoczonych bitew min jeden VIII tier HT, VIII MT lub VI Arta

-Wiek 18+
-Działający mikrofon
-Instalacja programu Raidcall
-Sobotnie kompanie oraz treningi obowiązkowe
-Aktywność, poczucie humoru oraz chęci wspólnego doskonalenia swoich umiejętności.
Kontakt:

21682496052654086287.png

Opublikowano

Chłocy ja pisałem wtedy na komórce więc dlatego tak napisałem. A jak wam coś kurwa nie pasuje to nie komentujcie ok? Pozdro dla wszystkich ;)

Opublikowano

Hmm... Moja Nokia jest chyba jakaś popierdzielona, bo ma wmontowany słownik... Ale nie po to tutaj przyszedłem

@up

Masz rację :D

@Topic

Z takimi czołgami naprawdę dobre będzie iść do klanu nastawionego na ESL. Tam też się troszke golda sypie

Opublikowano

No spoko mam nadzieje że dojde do jakiegoś klanu no ale orotografia nie ma tu znaczenia tak?

I nie jestem gimbusem ok ? pozdro

Opublikowano

No pozdro xDDD

Ortografia jednak coś przedstawia pozdro

Popatrz tutaj na forum jest temat gdzie jest spis klanów może tam coś znajdziesz pozdro

Pozdro

Opublikowano

Pisząc na forum, pozdro, wypadałoby, pozdro, pisać, pozdro, poprawnie ortograficznie, pozdro, i językowo, pozdro :D
A bulwersując się, pozdro, i pisać, pozdro, wulgarne wyrażenie, pozdro, ukazało, że jesteś w okolicach gimbazjum, POZDRO DLA KUMATYCH :D

6cluij.gif

Opublikowano

Jeśli chcesz dojść do jakiegoś liczącego się klanu lub nawet akademii akademii to na prawdę musisz popracować nad sobą, bo reakcja gniewem na żart pokazuje niski poziom gracza. Jeśli nie zależy ci na jakości klanu to po prostu go poszukaj i wyślij podanie...... pozdro ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...