Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Punkty Lp

kubakig2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Znalazłem ostatnio link do bardzo ciekawej propozycji. .jest ona po angielsku ale warto by było ją zobaczyć.

http://elohell.net/chill/208529

Polega ona na tym że Lp zdobywamy w zależności od asyst, śmierci i killi

Jest to o tyle lepsze że gdyby jakiś troll postanowiłby zepsuć nam grę, nie musielibyśmy się tym przejmować i gralibyśmy normalnie.

On by stracił a my byśmy zyskali Lp.

Zapraszam do wyrażenia swojej opinii na ten temat.

Pobawię się w tłumacza ;D.

Rankedy nie są dla noobów i trollów, oni trollują, albo feedują? TRACĄ SWOJE LP, A NIE NASZE!

Opublikowano

Według mnie, to za killa powinno się dostawać ze 2 punkty. Trochę dla mnie ten system zwalony, mam gorszy dzień będę miał staty słabe i Lp w dół ;/ Albo nie będą ludzie w tf'y wchodzić bo będą mówić, że im punkciki spadną jeśli przegrają go.

Opublikowano

Dla mnie bezsens. Będzie walka o fragi, by zdobyć jak największa ilość LP. Zamiast, czasami po prostu przyjść i zostawic ad cary.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nigdy tak nie będzie. Lol to gra drużynowa, a nie bicie fragów. Supportom byłoby przykro.

No i staty w lolu nie mają w sumie żadnego znaczenia.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

nie ma opcji. w lolu trzeba ćwiczyć w piatke a nie gostek malphem wpada z ultem pod koniec tf żeby zebrać pente bo potrrzebuje punkty

pamiętaj że wtedy na lolby byłoby trolowanie kto na supporta bo nikt by nie chciał

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Coś takiego możnaby zrobić, ale nie za kille/asysty a za np czas gry, aktywność na chacie (z algorytmem wyszukującym slowa kluczowe dla blame'u i spammu) ew. inne czynniki, ktore nie wplyna na wzrost konkurowania między sojusznikami a na poprawe zgrania zespolu.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

troche jestem za a troche przeciw ale fajnie by bylo ze za killa jest 2 pkt LP albo nawet 1 a np za 2/4 asusty byl by kolejny LP .ale znow supporty by byly poszkodowane ze wzgledu na to ze zazwyczaj nie maja liczyc na fraga jedynie na asyste

Opublikowano
Eh nikomu się nie dogodzi.. Pomysł może i dobry ale nie dla założenia i celu tej gry. Każdy tak czy siak będzie narzekać.

Tutaj mój lekki peszek z LP, który może wpłynąć na dalsze losy ligi :/

beztytuuxlo.png

Opublikowano

Ciekawa propozycja? Chyba dla ludzi z V bronze którzy tylko latają za fragami zamiast grać zespołowo.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

System byłby bez sensu, jesteś sobie na midzie koleś ma 10 hp a ktoś nagle wpada i nie ma killa i tracisz pkt.

Opublikowano

Chyba tylko osoby, które nie dobiły nawet 30 levela były by za tym, by to wprowadzić.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Już to widzę : co drugi ranked karthus stojący na respie czekający żeby coś ukraść po tfie.

.....

Darkorbit :

serwer: global europa 1

statek : goliat

1/2 full elite ;D

s

s

s

s

s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...