Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] range

Awergio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi o adc, teraz w tej mecie, raczej uzywane sa postaci z escape systemem i duzym range, mam na mysli trist, cait.'corki

co o tym powiecie, duzo juz czytalem ze mf jest dobra ale nie ma escape systemu, to samo draven, postaci takie jak vayne czy graves majatylko dasha taki male esc system, jak to z tym jest, mysle nad grevsem ale niby ten range itd troche nie jest za super, kto ma fajny range , esc system, przydatnosc, na linii i tf

Opublikowano

Nie ma takiego adc...

Tristana ma op range zdominuje lane, ma esc ale wszystkie przeliczniki z ap, do tf dosc slaba.

Graves ma znosny range, escape, przydatnosc, dominuje tf ale ma slabe early.

Vayne to kosa w late, ma jakis range i esc ale 0 aoe

Cait niszczy turety w 5min, dominuje na lane, jest gownem w tf

Corki to raczej cos ala ez czyli wysrac skille i walic z aa miedzy cd

Musisz sobie sam odpowiedziec na pytanie kto jest dla ciebie najlepszym adc, nie ma idealnego

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

rozumiemm a co powieszmo varusie bo nim tez sie interesowalem i dravenem, mf, ale dzieki w sumie moze mi to pomoc co napisales, masz lajka

Opublikowano

bierz siona, co się będziesz rozdrabniać... on na ulcie nie potzrebuje escape systemu, tylko jego wrogowie :D 2x phantom+ 2x BT + IE + booty (wystackujesz sobie ze 3,5k HP'a z E) i nie ma mocnego na ciebie. Shield + stun na wrogiego adc i cisniesz go 3-4,5 hita i ma zgona. :D i tak samo z resztą przeciwników ^_^

Opublikowano

Hasahashashsahha Graves i słabe early, to niech się spotka Graves i Vayne i niech graves zdashuje jej w morde i zrobi Q :)

Opublikowano

ja popieram tego posta bo graves nie jest taki słaby w erly. mimo że może nie ma dmg czy coś ma bardo łatwa farme . naprawde on ma każda faze gry kozacka

a vayne wcale nie jest taki mocny w late

owszem - jest jednak musisz spełniać kilka warunków

mieć dobry build czyli kozacką farme

dobry team abyś nie dedł pierwszy

wtedy vayne w late adc bieze na 3 hity i to jest pogrom

ja z.adc polecam ci właśnie vayne. jak masz full runy AD to jest naprawdę łatwa farma. ma taki maly esc sys bo E jak i Q.

a co do gravsa to pogrraj sobie bo jest w rotacji

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

mam vayne, to moj man, runy +13arma i +18ad, moze kupie gravesa, ale nie wiem, moze jednak mi ßie znudzi jak jest w rotacji, ale raczej jego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...