Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jaki silnik pod strone www

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanki planuje zrobic strone www, ale nie wiem na jaki silniku.... Jaki wy polecacie?

Strona ma byc o metinie, ogolnie zbior wszystkiego co z metkiem zwiazane...

Opublikowano

Ja szczerze mówiąc nie cierpię używania cudzych silników. Polecam Ci się nauczyć html+css i zrobić własną stronę, bo będzie dziadowa ale ,,Własna", a nie jakaś...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ja szczerze mówiąc nie cierpię używania cudzych silników. Polecam Ci się nauczyć html+css i zrobić własną stronę, bo będzie dziadowa ale ,,Własna", a nie jakaś...

Powodzenia, że on nie umiejąc nic napisze Ci CMS...

Oni mają autorski CMS, najlepiej Ci będzie z Joomlą! i zrobić własny theme do tego.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

W Wordpressie się najłatwiej robi strone.

Można go ogarnąć w 5 minut bez żadnych poradników.

Nie musisz się uczyć HTML'a, ani nic innego.

A z hostingów to polecam ci hostinger.pl

Nie ma tam reklam, możesz natomiast wstawić tam swoje reklamy i na tym zarabiać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

html mniej wiecej ogarniam a z css to tylko podstawy..

Opublikowano

To już możesz zacząć pracę nad stroną. Nie musisz znać wszystkiego, ale małymi kroczkami zrobisz co będziesz chciał. Nikt Cię nie zmusza, abyś robił Picasso, ale lepiej mieć swoją prostą stronkę html niż jakieś...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...