Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kolejny elo hell płaczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

44161883.png

Kurwa ja już nie daje rady carrować tego gówna.. Srebro dywizja 5.. Do 25 minuty wynik był mniej wiecej 11/33 dla nich wszystko przegrywaliśmy przez :

brak bana na amumu przez diane - która miala 3/8 w 30 minucie

instapick teemo -2/10 w 30 minucie

premade bot - feednięta mf załatwia sprawe.

W ostatnich trzech minutach robiłem co mogłem - zabili ze 20 razy , byla szansa na wygrana ale jednak - duo baron przez premade no i teemo flamujący wszystkich i jeszcze chciał mnie zreportować..

Ja mialem 1/3 prawie do konca meczu.. Potem sie poddałem

Opublikowano

Hahaha ochłoń, raz się wygrywa raz nie.

Idź przytul się do mamusi i wszystko będzie dobrze.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Kurwa ja już nie daje rady carrować tego gówna.. Srebro dywizja 5.. Do 25 minuty wynik był mniej wiecej 11/33 dla nich wszystko przegrywaliśmy przez :

brak bana na amumu przez diane - która miala 3/8 w 30 minucie

instapick teemo -2/10 w 30 minucie

premade bot - feednięta mf załatwia sprawe.

W ostatnich trzech minutach robiłem co mogłem - zabili ze 20 razy , byla szansa na wygrana ale jednak - duo baron przez premade no i teemo flamujący wszystkich i jeszcze chciał mnie zreportować..

Ja mialem 1/3 prawie do konca meczu.. Potem sie poddałem

jednak malphitem na jungli carrowac latwo nie jest.... jeśli chcesz wyjść z elo hell to graj mid/adc ;]

Opublikowano

@up dlaczego niby ap/adc? Jungla jest bardzo dobra dla zdobycia elo. Powinno sie grac swoja najlepsza rola.

@top hahaha, przegrales jedna gre i musisz na forum pisac temat? Wszyscy przegrywaja.

;)

Opublikowano

Jaa pierdole, gram for fun i po kazdej grze nie opluwam komputera krwia, zazwyczaj smieje sie ze swoich bledow jakie popelnilem i co odje**balem, wiec:

Nie zalamuj sie dziecko, to tylko gra.

Opublikowano

Przegrałeś gre mająć 1/6, nie pokazałeś nicku i win/lost ratio, pewnie w większości gier to ty robisz 0/20, a nie team.

Opublikowano

Jaa pierdole, gram for fun i po kazdej grze nie opluwam komputera krwia, zazwyczaj smieje sie ze swoich bledow jakie popelnilem i co odje**balem, wiec:

Nie zalamuj sie dziecko, to tylko gra.

Kochany pograj troche wiecej w ta gre i zobaczysz ze to sie zmieni, mialem tak samo.

Malp w jungli to niezbyt dobry pick.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Dlaczego jak ktos założy temat w którym pokazuje jacy sa idioci na świecie to urzyszkodnicy(tak wy debilki) jedyne co piszą to"idź do mamy się popłacz" "dziecko to tylko gra" a sami nie skończyli w wiekszości 14 lat?90% z was to właśnie tacy idioci przez których się wkurwiasz zamiast wychillować przy fajnej grze..

Opublikowano

Dlaczego jak ktos założy temat w którym pokazuje jacy sa idioci na świecie to urzyszkodnicy(tak wy debilki) jedyne co piszą to"idź do mamy się popłacz" "dziecko to tylko gra" a sami nie skończyli w wiekszości 14 lat?90% z was to właśnie tacy idioci przez których się wkurwiasz zamiast wychillować przy fajnej grze..

A co mamy mu wspolczuc i go pocieszac? To jest wlasnie tylko gra, martwic sie moze klopotami w pracy/szkole/zyciu/rodzinie czy wgl innymi powodami a nie tym ze przegral rankeda.

Ja to widze inaczej, wiekszosc tych placzkow co zakladaja takie tematy to zwyczajnie te trolle lub po prostu slabi gracze szukajacy wymowki by pocieszyc swoje ego (no offence).

Moze zamiast wrzucac ssy na forum gdzie "raz udalo sie cos ugrac a gra nie pykla" to moze wystarczy sie wziac za siebie?

Popracowac nad bledami, pograc duo, szukac zlotego srodka, placz i fochy na swiat nic nie dadza, jedynie praca.

Dziwne ze moi kumple z osiedla ktorzy maja po 1000-1200 elo placza jakie to noob teamy maja a jak gram z nimi duo na koncie brata to oni sami nic nie robia (choc codziennie zapewniaja ze graja dobrze ale trolle ciagna ich w dol) a ja wygrywam gry.

Opublikowano

To tylko gra a takie niepotrzebne spinanie dupy jak u ciebie to idiotyzm. Nikt tu nie bedzie sie nad nim uzalac. Sam nie masz pewnie wiecej niz 14 lat bo nikt normalny w takim wieku by sie tak nie spinał w internecie.

Opublikowano

Przegrałeś bo jesteś słaby i tyle. Sam meczu nie wygrasz.... nawet, jeżeli jesteś nie wiadomo jak dobry przyzwyczaj się, raz się przegrywa raz nie wygrywa. Proste.

Poza tym nie myślisz nad graniem duo? jest szansa o wiele większa na wygraną

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Kochany pograj troche wiecej w ta gre i zobaczysz ze to sie zmieni, mialem tak samo.

Malp w jungli to niezbyt dobry pick.

Wez mi tu ziomek nie pierdol, bo gram w lola od konca s1 i zaloze sie, ze nie masz wiecej winow ode mnie.

Opublikowano

O jej? Skoro my wyśmiewamy ludzi, którzy wsadzają nikomu nie potrzebny shit do internetu jesteśmy idiotami. To ty jesteś jeszcze głupszy skoro nam to wypominasz

@Topic

To nie to, że ty nie możesz ich wycarrować, po prostu twój team nie może wycarrować takiego imbecyla jak ty

Wez mi tu ziomek nie pierdol, bo gram w lola od konca s1 i zaloze sie, ze nie masz wiecej winow ode mnie.

Co winy mają do umiejętności (tzw. skill) w grze? Mam 270 winów i znajomy z 700+ prosi mnie o carrowanie rankedów ;s

A ja gram trochę dłużej niż od końca sezonu 1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...