Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Yorick jungla

Envy Scooter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nadaje się on do jungli, w sumie posiada lifesteal i pewien dmg, ale nie jest on postacią dobrą pod las.

Opublikowano

Jak dla mnie jest słabą postacią do jungli są lepsze picki od niego do jungli i on tylko tam się zmarnuje.

do6qfp.jpg

Opublikowano

Pickuje się go na junglę, ale stosunkowo rzadko.

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

bardziej nadaje się pod solotopa.W jungli by się pierw dodawało 1 punkt w "w" i reszte w "e" i czasami "q"

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ale za to dosyć często na TOP'a

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Junglować da się wszystkim, nawet Karmą <kilka minut temu miałem mecz właśnie Karmą w jungli, skończyłem 8:0:17, normal :D> Yorick może iść w jungle ale są dużo jepsze picki.

PS Chcecie replaya ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...