Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7] [24/7] [PvP] [No-premium] MC-PvP.pl

Cichusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logoct.png

IP Serwera: mc-pvp.pl

Maksymalna liczba Graczy: 100

Typ Serwera: PvP

Premium: Nie

Administracja: CichusekPL

Pluginy: Nie umieszczam, z powodu iż nie chcę by inne osoby kradły pomysły i tworzyły takie same serwery.

Płatne funkcje: Konto Vip, dostaje specjalny ekwipunek, dostęp do stołu zaklęć, rezerwowany slot, zaklęcie super skoku. Cena: 7,38 zł z VAT.

Co i jak? :)

Jest to nowo otwarty serwer typowo PvP!

Wchodzisz, bierzesz ekwipunek i walczysz na jednej z kilku aren.

Podczas gry zdobywasz poziomy, a co jakiś czas razem z nimi dostajesz różne moce (zaklęcia).

Wystarczy, że weźmiesz różdżkę do ręki, wybierzesz prawym przyciskiem zaklęcie, a lewym go użyjesz.

Oczywiście najpierw je musisz zdobyć, zbierając poziomy! ;)

Ekwipunek:

Gracz posiada skórzaną zbroję, kamienny miecz, łuk, 32 strzały i 10 czerwonych jabłek, oraz różdżkę. By go dostać wpisz /gracz.

Vip natomiast, posiada skórzano-złotą zbroję, żelazny miecz, łuk, 64 strzały i 10 złotych jabłek, oraz różdżkę. By go dostać wpisz /vip. (tylko vip)

Przy 400 poziomie, otrzymujesz prawa do specjalnego ekwipunku, w którym masz diamentowy miecz, złoty hełm i różdżkę. By go dostać wpisz /specjalny. (do zdobycia)

Notka:

Serwer miał być tworzony na styl klasycznego PvP z odrobiną czegoś niezwykłego czym są właśnie moce.

Wszystko zostało stworzone przeze mnie, oprócz aren do walki za co dziękuję swoim pomocnikom.

Tak jak mój drugi serwer sky-land.pl, jest tylko jeden admin na serwerze od początku do końca - CichusekPL :)

Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...