Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]NNO nie zbyt działa ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem swój serwer na hamachi tak dla zabawy i przedchwila wbilem na expowisko zdjąłem na chwile tarcze( z wbudowanym bonem nno oraz zwyklym)
i zaczeło mnie strasznie omdlewać(gdyż wziąłem spotka xD) dobra jakos z grona mobków wyszedłem ubrałem tarcze ale itak nie było wiele lepiej ;/
Moje pytanie jest takie czy ktoś wie jak edytować nno żeby działało za każdym razem (czyli jak ktos mnie bedzie bic z eq w którym ma 1000omdlenie to mnie nic nie omdli)
@Sory jeśli zły dział ale pisze ten temat na szybko ;p jeśli jeszcze jakieś informacje podać to piszcie ;p

Trzaskaj Algide !! ;D

Opublikowano

@up

to bez znaczenia jakie to expowisko

@topic

jedyne rozwiazanie dzieki ktoremu otrzymasz taki efekt to dif

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Zmiana bajtów w game

Dif to po prostu plik tekstowy. W nim są zapisane adresy do danych bajtów i na jakie ma je zmienić. Dlatego jeśli w temacie macie dif nie jako plik, a po prostu tekst w code, to trzeba go skopiować i zapisać w formacie *.dif.

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Do wgrywania difów przyda Ci się difpatcher. Tenma dał do niego poradnik, więc powinieneś bez problemu sobie poradzić.

ktoś i coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...