Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Otóż mam pytanie. Sklejam swój serwer, i chciałbym was zapytać, jak zrobić, żeby np. z Bojowego +9 robiło się Trytona, bo mam takie pliki, że z Boja robi się Śmiercio ;/

To samo epickie zbroje, chciałbym, żeby robiło się ze staleczki Niebianke. Dzięki z góry.

Opublikowano

Moze ja Ci wytlumacze slownie a nie wdl jakiegos poradnika..

A wiec tak wchodzisz w item_proto w mysql i tak odnajdujesz id bojowego lecisz w prawo tabelami do refine_set wpisujesz id nowego mieczyka+0 a w refine_vnum id ulepszacza z refine_proto

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

A mozna zrobić jeszcze tak, żeby z tego trytona nic się nie robiło? w tabelce refined_vnum i refine_set wpisałem "0" , czy to zablokuje możliwość dalszego ulepszania?

Opublikowano

tak

A mozna zrobić jeszcze tak, żeby z tego trytona nic się nie robiło? w tabelce refined_vnum i refine_set wpisałem "0" , czy to zablokuje możliwość dalszego ulepszania?

2252770056.png

Opublikowano

Ok, wszystko jest, ale mam jeszcze jedno pytanko, bo mam pliki by_taki_niesmialy, i bronie na 90 lvl mają srednie jak dodaje do nich bony, można jakoś zrobić, żeby wchodizły normalne bony, takie jakie wchodza do broni?

Opublikowano

w item_proto masz aplytype,aplyvalue ,value itp..

aplytype-wpisujesz id bonu a w aplyvalue wartosc mozesz ja zmniejszac,zwiekszac,

value odpowiada za dmg

Albo:

http://www.youtube.com/watch?v=1NQ4P7afwvY

2252770056.png

Opublikowano

Chodzi Ci o stale bony ? czy takie ktore maja wchodzic? bo jesli takie ktore maja wchodzic to:

http://www.youtube.com/watch?v=1NQ4P7afwvY

2252770056.png

Opublikowano

A można zrobić tak, żeby np. do trytona nie wchodziły śr? bo jak wsadziłem bon do niego ,zmieniłem, i weszły śr ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...