Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poprawa] Polowanie (nie by Lopescio) xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc... Sprawdziłem, quest działa bez zarzutów :)

Jedyne co mi się nie podoba to to, że po wbiciu 15 poziomu quest nie pojawia się na ekranie po lewej stronie, a jest jedynie w liście questów pod "N" (Aby się pojawił muszę relognąć), oraz po skończeniu questa w liście zadań N jest nadal np:

Polowanie [Lvl. 15]

Zaprzys. Żołnierz

Do zabicia: 0.

Może mi ktoś poprawić, aby quest po wbiciu 15 lvla pojawiał się na ekranie tzn list (Polowanie [Lvl. 15]) i żeby po skończeniu automatycznie znikał z listy zadań pod N.

Z góry dziękuję.

http://wklej.to/G1P1x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Nie widzę błędu aby nie pokazywał się tutaj list, musi działać, chyba że te nawiasy kwadratowe przeszkadzają.

umarł

Opublikowano

Usunąłem je, ale i tak to nic nie dało. Nadal ta sama sytuacja, więc to chyba nie to...

A wiesz może dlaczego po wgraniu questa to niby działa (list się nadal nie pokazuje, quest tylko działa), ale po dopisaniu do locale_list i po wykonaniu potem komendy sh make quest się jakby usuwa.... Co robić? ;dd

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...