Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mniej monet za mecze w FUT 13.

alexooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem.. Otóż w ostanim czasie w mojej okolicy są często zaniki internetu. Jest to spowodowane pracami firmy u której mam tego neta. No i gdy grałem w fife 13 ostatnio w ULTIMATE TEAM to wywaliło mi neta. Potem gdy wszedłem do gry znowu to wyskoczył mi komunikat ( nie pamiętam dokładnie ale coś w tym stylu ) że opuściłem ostatnią rozgrywkę i od teraz za każdy następny mecz będę dostawał mniej monet niż poprzednio. Jestem nowym graczem w UT więc te 500 monet które dostawałem za wygraną to było dużo. Jak wiadomo nie da się cały czas wygrywać. Za przegraną dostawałem 400 a teraz dokładnie tyle dostaje za wygraną.. Da się coś z tym zrobić? Nie chce zakładać kolejnego klubu.

!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

To w Twoim interesie leży, by dopilnować, aby nie przerwało Ci połączenia. Nic z tym nie zrobisz, ewentualnie pisz do supportu:

http://www.mpcforum.pl/topic/785401-tut-kontakt-z-supportem/

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Też tak miałem jak czasami wywala z FUT to potem jest mniejszy mnożnik monet ( możesz sprawdzić ten mnożnik po skończonym meczu w FUT tam gdzie masz pokazane ile dostałeś monet za ten mecz ) i jeżeli będziesz grał kolejne mecze to ten mnożnik będzie z powrotem wracał to tego samego momentu co był na początku czyli znowu będziesz dostawał tyle ile trzeba tych monet ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...