Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Visual c++ wywala metina.

Jojo1910xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Nie grałem na xenoxie od 2 miechów , i dzisiaj wyskoczył mi jakiś błąd. W cliencie xenoxa nic nie zmieniałem 2 miechy temu jeszcze wszystko ładnie działało . Czynności które robiłem w ostatnim czasie :

-Zaktualizowałem stery do wszystkiego do czego mogłem .

-Około 2 razy komputer był nagle wyłączony z powodu awarii prądu ( wiem że to może nie być nic z tym związanego ale może Microsoft uległ zniszczeniu przy tej akcji )

Zauważyłem także że gdy jest w v1-11 i gdy obrócę lekko kamerą gra się zacina na ten moment gdy wcisnę prawy od myszy i lekko ruszę myszką . Przedtem nic nie lagowało i gra chodziło jak trzeba czytałem o tym trochę w necie i pobrałem visuala 2005 , 2008 i 2010 . Robiłem także skan rejestru i naprawianie problemów programem ccleaner , w rejestrze także robiłem klucz który pomógł kilku innym graczom . Errorlog.exe także blokowałem , usuwałem itp . Reinstall xenoxa nie pomógł tak samo jak i pobranie na nowo clienta ... Nie wiem już co robić więc kieruję się z pomocą do was , i wydaje mi się że mi pomożecie rozwiązać problem bo wiem że na tym forum jest sporo zdolnych ludzi ;) Z góry dziękuje .

PS.Dzisiaj zauważyłem że gdy ruszam kamerą touchapadem nie laguje a gdy ruszam kamerą myszką normalną do pc gra laguje .

Screen jak wygląda błąd :

http://screenshooter.net/0493791/nigkgsb

•  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...