Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Crashe

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam problem z combatem. Występuje on od kiedy zacząłem grac (jakieś 3 dni) ale dzisiaj już mnie totalnie wk***** te crashe... Normalnie 5 meczy pod rząd dostaje crasha na najlepszych meczach.. i co ? i gó**o, bo ultra (itp) killi mi z tego nie zalicza i nie dostaje za to kasy.

Co ja mam zrobić z tymi crashami ? Odpalałem przez GameBoostera, czyściłem kompa CCleanerem, zmieniłem detale na minimalne...

Edit: Zapomniałem dodać prefiksu i już nie moge go chyba edytować...

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz praktynie... crashe to domena combata

każdy to ma i generalnie to można zmniejszyć delikatnie ich ilość gameboosterem ale sam go używam i prawie nic on nie daje

a ultra i inne np fragi normalnie Ci się zapisują bo jest to to samo jakbyś wyszedł z gry i wszystko się zapisuje :)

2096247301.png

Opublikowano

@Up, jesteś pewien że ultra itp się zapisują? Bo to zabrzmi śmiesznie, ale powbijałem teraz wszystkie jak leci po kolei, świetne mecze i się wku**... Po 4 razie spojrzałem ile mam killi i jak mnie wywaliło 5 raz to miałem tyle samo co przed meczem.. Czyli wychodziło by na to, że zwykłych killi nie zalicza, nie dostajemy kasy i expa, ale ultra itp już tak?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

expa i gp nie dostaniesz bo żeby dostać musisz ukończyć cały mecz

a ultrasy i inne pierdy się zapisują :) spróbuj wejść do gry załączyć rundkę i jebnąć parę fragów... wyłącz neta, włącz na nowo CA i zobaczysz że się zapisują :)

2096247301.png

Opublikowano

Dokładnie to będzie tak: 3 crashe, potem 4 crash, wchodze do gry sprawdzam ilosc killi. Gram znowu i jeb 5 crash.. włączyłem gre od nowa sprawdzilem ilosc killi i byla ta sama co przed 5 crashem.

Edit: Prosiłbym moderatora o dodanie prefiksu ponieważ nie widze takiej opcji abym mógł sam to zedytować teraz

Opublikowano

Nie wiem dlaczego "Macie" takie problemy z tymi crashami, ja mam 1 góra 2 na tydzień,a czasami się zdarza że nie mam przez dłuższy czas, sam nie wiem dokładnie od czego to zależy. Ale wydaje mi się że może to być spowodowane syfem na kompie albo wirusem(instalowanie bzdetnych programów). Kiedy robiłeś ostatnio format i reinstal windowsa przy okazji możesz go też "odkurzyć z syfu". Moja rada, zrób format C postaw nowego windowsa, zdefragmentuj dysk, ściągnij najnowsze sterowniki do sprzętu, i świeżą instalke Combata.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

No ja mam moze 2-3 crashe dziennie i to jeszcze jak cos chwila minimalizuje gre albo cuś.

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...