Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Serwer minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, założyłem serwer bez hamachi i grąłem z kolegą wszystko dobrze działało, ale po kilki dniach kolega niemógł wejść na serwer i serwer zabierał zamiast kilkaset MB ramu zabiera max 20 mb i jakby tylko ja mogę na niego wejść sprawdziłem serwer.propepties i wszystko było ok. proszę o pomoc

Opublikowano

Wyłącz serwer na kilka godzin.

Głupota.

Sprawdz czy na hamachi jest wszystko ok. Pingi, połączenie. Może włączyłeś firewalla na hamachi.

Ciebie łączy dlatego, że łączysz się z serwerem przez localhost.

Opublikowano

Głupota.

Sprawdz czy na hamachi jest wszystko ok. Pingi, połączenie. Może włączyłeś firewalla na hamachi.

Ciebie łączy dlatego, że łączysz się z serwerem przez localhost.

Ale mówiłem, że serwer jest bez hamachi i wcześniej było wszystko ok.

Opublikowano

Czy kolega dobrze połączył się z twoją siecią hamachi? Upewnij się że to zrobił, oraz że wpisuje dobre IP.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Zobacz czy dobre ip Jak wszystko dobrze z plikami to się zkontaktuj z hostingiem w sprawie problemu .

A i do innych On NIE Ma Server HAMACHI <_<

matise00.png

Opublikowano

Czy wy mnie słuchacie? Pisałem, że BEZ HAMACHI jest i że wcześniej graliśmy... więc ip też ma dobre

Czy kolega dobrze połączył się z twoją siecią hamachi? Upewnij się że to zrobił, oraz że wpisuje dobre IP.

Zobacz czy dobre ip Jak wszystko dobrze z plikami to się zkontaktuj z hostingiem w sprawie problemu .

A i do innych On NIE Ma Server HAMACHI <_<

Niewiem co się stało, ale po pewnym czasie sam zaczął działać. ale dzięki za chęć. Uruchamiałem na komputerze więc to nie hosting. Ale chociaż jesteś jedynym co przeczytał serwer bez hamachi : ) dzięki za chęci :)

Opublikowano

I znowu sie coś zepsuło niezmieniałem nic na serwerze i znowu nie działa : P wie ktoś może czemu tak sie dzieje? serwer uruchamiam na komputerze bez hamachi raz działa przez pare dni potem niedziała znowu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...