Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lopescio

Coming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej, za hejt w satusach są warny?

Żeby to jeszcze hejt był :-)

Napisałem jej co to okres, czy to hejt?

Po 2. tutaj warn się nie należy

http://www.mpcforum.pl/topic/842446-diss-hnv-vs-lopescio/#entry6208206

Odmówiłem pojedynku, gdzie miałem to zrobić? (Enzil nie dałem rady przeczytać Twojego pw)

Po 3.

To nie multi, to moje stare konto użyte pierwszy raz od hoho czasu.

Zapomniałem dopisać (Połączcie posty)

Coming jest w dobrych stosunkach z Miyoshi i celowo warnował byle bym dostał bana na 100%

Nie bez powodu odwiedzał tak często mój profil, a jako, że nie pisałem postów to na siłę dał warna za niby hejt.

Coming, nie przesadzaj :-)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Odmówiłem pojedynku, gdzie miałem to zrobić?

Tam gdzie zrobiłeś, ale Ty przy tym również wyzywającego obraziłeś, nie masz za grosz kultury?

Coming jest w dobrych stosunkach z Miyoshi i celowo warnował byle bym dostał bana na 100%

Warnów z palca sobie nie wyssał, lol.

@Edit: Nie ma kolejki? :unsure:

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Tam gdzie zrobiłeś, ale Ty przy tym również wyzywającego obraziłeś, nie masz za grosz kultury?

Po 1. dostałem warna za spam, nie za obrazę.

Po 2. nie obraziłem go, podaj choć jedno słowo obrażające go :-)

Warnów z palca sobie nie wyssał, lol.

To niech mi wyjaśni ostatniego warna "Hejt w statusach"

Gdzie niby hejtowałem i kogo przede wszystkim?

I jeszcze warn jakiego dał mi niedawno za to, że napisałem do Miyoshi, że rozmawiała z pełną buzią, czy to jest obraza? Teraz bym tu coś dopisał ale znając Cominga dał by mi jeszcze jednego bana tutaj :)

Btw.

5110d937d119e.png

Zwróćcie uwagę na jej komentarz, a dokładnie jego koniec :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Długo mam czekać na jakąś reakcję?

Albert Einstein

Opublikowano

lopes Ty jesteś tak nieogarnięty czy tylko udajesz? :)

Wg. Ciebie tekst 'okres to (...), ale występuje tylko u kobiet, więc nie masz się co martwić, Tobie nie grozi' nie jest obrazą mojej osoby?

Tak samo tekst, że gadałam z pełną buzią z kokoszem - nie zgrywaj się. Każdy wie, co miałeś na myśli. Obraziłeś nie tylko mnie, ale i kokosza.

I na koniec: co jest dziwnego w zdaniu 'sprawiedliwości stanie się zadość'? :)

Sam głupi pomysł z questem już zasługiwał na bana.

A za podszywanie się na FB obowiązuje inna tabela kar.

Opublikowano

Ogólnie według mojej logiki dla czego tak poprostu obrażasz kobiete hmm.. ? Da fuq ?

Boisz się poprostu wyskoczyć do takiej Wrednej, czy Moniki z FA i dla tego do niej się prujesz, i przy tym też próbujesz znaleść kozła ofiarnego ?

Czy nie możesz znieść tego że dziewczyna się poprawiła i wciągu kilku dni osiągneła tyle co część osób na forum nie potrafiła ? ;)

Powiem Ci tak dorośnij, a potem pogadamy elo.

A za podszywanie się na FB obowiązuje inna tabela kar.

Np.Wjazd na chate ^^

Opublikowano

Dostałeś wcześniej trzy dni za te statusy i idiotyczne tematy. Po blokadzie nic się nie zmieniło i dalej cisnąłeś, więc na zakończenie dostałeś pięć procent.

Dziękuję.

Poza tym masz drugie konto z którego korzystasz i apelujesz na kolejne? Nie żartuj, naprawdę.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...