Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak się sprzedaje licencje kbota?

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co trzeba zrobić/podać aby sprzedać licencje do kbota? sprzedaję bo kupuje pbdo-bota więc co i jak trzeba zrobić( na licencji mam 1 zmiankę do użytku :) )

*PS* proszę nie traktować to jako handel ponieważ ja pytam a nie sprzedaję

Opublikowano

Możesz podać passy do gmaila kupującemu, albo kupić license move i mu przenieść.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Zależy jakim sposobem płatności ;)

Najlepszym rozwiązaniem jest PSC podaje Ci kod, sprawdasz go i dajesz mu KBota a skoro mówisz że masz jedną zmianke na koncie to myślę że nawet pójdzie drożej.

Opublikowano

UP@ Jak dla mnie to jest spam bo forma płatności nie zmienia licencji itd -.-

UP2 - Po prostu daje mu pasy takie jak się rejestrowałem przed kupnem kbota? czyli on mi płaci, wykorzystuje psc i daje mu pasy i już nic nie muszę robić i mogę go tak powiem ,,olać'' ?

Opublikowano

@UP Tak tylko jak Ci płaci PSC a przelewem to jest różnica taka że PSC idzie odrazu i możesz się zgadać z kupującym np. na GG gdy przelewem robi płatność musi podać dane księgującym bo "pustego" przelewu nie można zrobić. Po za tym to jest bez różnicy czy dajesz kupującemu konto z Kbota czy przepisujesz mu licencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...