Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czym gracie i co polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Ten topic będzie poświęcony dyskusji na temat waszych postaci w WoW. Starajcie się przekonać ludzi do grania swoją klasą oraz uzasadnienia, dlaczego TA klasa, a nie inna;)

Zaczynamy.

Zaczne więc, osobiście mogę się pochwalić Death knightem lv 60 oraz Warriorem prot/arms 61lv.

Osobiście polecam wam właśnie warka prot, a na uzasadnienie podam pare plusów tej klasy.

Grając pod prot bez problemu sciśniemy większą grupkę mobków. Oprócz tego dysponujemy całkiem silnymi skillami które umożliwiają nam kręcenie całkiem niezłego DMG, przykład? Revenge, shield slam, shockwave. Dodatkowo warek prot ma dużo stunów. Na bodajże 50lv zyskujemy dwa dobiegi, niezależne od tego czy jesteśmy w combacie czy nie. Odpowiednie zbudowany ( pod str i stame) warek prot potrafi dużo. Na dual speca wybrałem arms, ale tylko dlatego, że ma on taki efektownie wyglądający skill który pozwala mu się kręcić<3 Niestety jest on dostępny dopiero od 60lv.

Jednak jak każda postać warek prot ma też swoich śmiertelnych wrogów. Z moich obserwacji wynika, że największe baty zbieramy od: Mage frost i priesta. Natomiast dobrze radzimy sobie na wszystkiego rodzaju postacie które atakują nas norm atakami a nie spellami, ze wzgl. na to, że np. Revenge wymaga dodge`a :)

Pozdro

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

To ja z miejsca powiem Nikogo Nie Przekonuje Do Gry Moją Klasą;] bo po co :} \a cuż to za klasa?? a Łowca (Huntard)

Dlaczego ta klasa a nie inna?? Pytaj się mnie aja Ciebie .... Była to moja pierwsza klasa, i tak zostało , aż do teraz.

CO w nim mi się podobało względem innych klas?? trudno mi powiedzieć. Sam nie wiem. Po prostu spasował mi i tyle xDDD Wrogów?? Nie widze wrogów :D dużo uważa/ uważało jak hunter nie miał melee ranged(co moim zdaniem nie wiem po co skasowali.... było przynajmniej trudniej... np zestackować się pod bossem... czy przede wszystkim na rated..) Z melee rangem było ciekawiej.... no dobra ale co z tym wrogiem? a no dużo znajomych twierdziło, że to DeathKnight?? , że jego Grip + slow = przewaga. .. .. ja ich "haha" L:D ciekawe gdzie D" chyba grając bez monitora ;D jedynie miałem czasami problemy z priestami high ratingowymi :P a tak po prostu ;D nie podchodzili mi ;d

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Ja tak jak @up , od poczatku gram hunterem bo tak klasa jest swietna .

Wykorzystujac odpowiednie skille i dobrze trzymajac wroga na dystans , jetes nie do zatrzymania .. ;)

Opublikowano

No najlepiej mi się gra też :P nie jest najłatwiejsza , nie jest najtrudniejsza ;D a fajnie byłoby jakby była trudniejsza bardziej :DD i ogólnie duży re-roll by się przydał ;]

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Trudniejsza ? Ogarnac hunta to juz duze wyzwanie (jak dla mnie) , wiec re-roll jest niepotrzebny . Do hunta nie mam nic , w przeciwienstwie do inych klas . ;)

Opublikowano

Trudniejsza ? Ogarnac hunta to juz duze wyzwanie (jak dla mnie) , wiec re-roll jest niepotrzebny . Do hunta nie mam nic , w przeciwienstwie do inych klas . ;)

z re-rollem chodziło mi, że cały czas nic się nie zmieniło ;D od początku cata to samo i to samo ;D e tam trudny ;} mogę bez monitora grać xD

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Grałem każdą z klas, ale najbardziej maga polubiłem!

Plusy.

Wysoki DPS. Jeśli ogarniesz gemy, enchanty oraz rotacje.

Dostosowanie pod crita lub haste.

Używa większości broni dla casterów.

Minusy.

Klasa kukiełka pod względem HP.

Nawalanie w trzy klawisze w przypadku Arcane.

Frost jedyny build do solowania / PvP jak dla mnie.

Ale da radę grać magiem!

Chociaż polubiłem też rogali, są fajni. :)

Opublikowano

eśli ogarniesz gemy, enchanty oraz rotacje.

Ty gdzie Ty tam widzisz rotacje w arcane :DDDD chociaż Frost/Fire też nie był trudny ;D

Chociaż polubiłem też rogali, są fajni. :)

A no.

1373369406-U138092.png

Opublikowano (edytowane)

@Ref.

Wypowiadajcie się na temat, swojej jak i innych klas. Zapraszam do dyskusji

Edytowane przez caltoro

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Druid resto - moim zdaniem najlepszy raid healaer , nie spamuje się tak jak powiedzmy rshamem 1 skillem tylko używasz wielu hotów

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Druid reato fajna rzecz i nie używa się skili tak sobie, bo szybko się mane wypali.

Ja polecam jesZcze rogala, bardzo fajna postac

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Druid reato fajna rzecz i nie używa się skili tak sobie, bo szybko się mane wypali.

Ja polecam jesZcze rogala, bardzo fajna postac

Nie znam ogarniętego resto druta który by się wymanił .

1377430129-U769346.png