Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Support League of Legends...

Inmtaeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kilka dni temu napisałem do Supportu w sprawie nie działającego mi sklepu w LOLu problem polega na tym ze jak klikam u góry na sklep pokazuje mi się wszystko elegencko potem wybieram zakładkę np. Bohaterowie lub Skórki to pokazuję mi się obrazek z Galio i na tym jest napisane ze jak problem się nie poprawi to,aby do supportu napisać więc tak zrobiłem czekałem te kilka dni nie otrzymałem pomocy,a dziś wchodzę tam w Support sprawdzić czy odpisali i wchodzę w zakładkę "Sprawdź swoje wcześniejsze zgłoszenia" wchodzę tam i piszę:

"Nie masz otwartych zgłoszeń"

Czyli,że usunęli mi moje zgłoszenie czy może odpisali na nie tylko gdzieś indziej trzeba wejść,aby odczytać jest ktoś zorientowany może ?

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

na emailu sprawdź czy ci nie napisali mi pisali tylko na email nie na tej stronie supportu.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...