Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] spawn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Witam mam problem z tym że jesli wejdzie nowy gracz na serwer respi się w innym miejscu niż jest spawn. Mam essentials i essentialsspawn proszę o pomoc jak zrobić żeby pokazywał się w miejscu gdzie jest spawn to jest tylko przy tym gdy ktoś pierwszy raz wchodzi na serwer.

bez reklam

Opublikowano

sproboj zniszczyc bloki nad miejscem spawnu tak aby nad kratka spawnu nic nie bylo poprostu dziora ;>

Opublikowano

A po co ci essentials spawn? Starczy essentials. Usuń essentials spawn i ustaw /setspawn g:gracz wtedy powinno działać

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Gdy usuwam Essentisls spawn nie mogę ustawić spawnu, a jak jest essentials spawn i ustawie spawna to gracze gdy się zarejestrują lądują losowo obok spawnu proszę o pomoc

bez reklam

Opublikowano

Loz po co ci jego essentisls spawn ja tez tak miłem ;p to co było w essentisls spawn usunołem zrobilem /reload i wpisalem /setspawn Gracz i dzialalo wszystko bdb ;)

oDYVDfv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...