Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sytuacja PBDO-bot

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś 'grałem' w darkorbit wybociłem parę SFE ale posprzedawałem konta . Chciałbym jednak powrócić do gry i moje pytanie brzmi : Czy pbdo-bot jest już "naprawiony" ? Tzn chodzi mi konretnie czy odzyskał swój dawny 'blask' ? Za odp. lajk ;)

zakaz handlu

Opublikowano

tak jest naprawiony smiga bardzo dobrze:) tylko niestety niema triala obecnie

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przepraszam za tak późną odpowiedz, ale byłem w górach . Posiadam kupionego już od b. dawna :)

To tak żeby już nie robić next tematu itp. nadal są te blokady na boxy ? Na jakim serwerze najlepiej zagrać (bocic)

zakaz handlu

Opublikowano

captchy nie ma jesli o to ci chodzi, jest teraz takie ograniczenie ze ak za dlugo boxy zbierasz to mniej uri ci zbiera po 24 czy tam 48 h jak nie zbierasz wszystko wraca do normy i mozna zbierac

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Czyli rozumiem że początek = 1h bot 1h przerwa ( mowa o boxach ) dopóki nie uzbieram na leonka i chociaż przeciętnego wyposażenia ?

zakaz handlu

Opublikowano

na poczatek zrob tak ze: kup piranie czy tam bb i bij na x1 streunery i zbieraj boxy puki nie uzbierasz 5 tys uri i nie kupisz leonka potem juz tylko drony dokupic chociazby 1 i jest z gorki;d bo po 1 drony expisz leonkiem i sprzedajesz a po 2 w drony mozesz ladowac dodatki i nie potrzebujesz rozszerzenia slotow ktore jest dosc drogie na poczatku w ok 1-2 dni staniesz spokojnie na nogi tak aby bot se latal sam i zarabial

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...