Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuperRewards - Problem z firefoxem

sudiah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z firefoxem. Otóż gdy klikam na jakąś z reklam wyskakuje mi błąd :

http://i45.tinypic.com/20pykpi.jpg

-Próbowałem już czyścić ccleanerem

-Reinstalowałem przeglądarkę

-Zmieniałem IP

Wie ktoś może jak zaradzić takiemu problemowi ? I nie chce się przenośić na inną przeglądarkę, chciałbym jakoś zaradzić temu problemowi na firefoxie

Opublikowano

Blokada za zmianę IP. Użyj teraz programu TOR na nowym koncie (przeglądarka razem ze zmianą proxy, bo innego wyjścia nie masz). Możesz też usunąć wszelkie ciasteczka oraz historię, zmienić adres IP jakimś renomowanym VPN'em i korzystać z okna incognito w Google Chrome. Możesz też zostać na Firefoxie i nie robić reklam. :-)

Opublikowano

Blokada za zmianę IP. Użyj teraz programu TOR na nowym koncie (przeglądarka razem ze zmianą proxy, bo innego wyjścia nie masz). Możesz też usunąć wszelkie ciasteczka oraz historię, zmienić adres IP jakimś renomowanym VPN'em i korzystać z okna incognito w Google Chrome. Możesz też zostać na Firefoxie i nie robić reklam. :-)

Ale ma nałożoną blokade na robienie reklam u nich i ta blokada obejmuje konto, więc to mu nic nie da.

Opublikowano

Witam. Dziękuje za odpowiedzi. Co do waszych postów to robiłem na innych kontach i to samo. Nie ma to nic wspólnego z IP. Jeżeli by miało to IE też by nie działało. Z jeżeli chodzi o samego firefoxa to w tym samym czasie występuje ten błąd na chrome. myślę, ze wystarczy usunąć jakiś plik związany z przeglądarkami. Tylko nie wiem gdzie i jaki =O

Opublikowano

Witam. Dziękuje za odpowiedzi. Co do waszych postów to robiłem na innych kontach i to samo. Nie ma to nic wspólnego z IP. Jeżeli by miało to IE też by nie działało. Z jeżeli chodzi o samego firefoxa to w tym samym czasie występuje ten błąd na chrome. myślę, ze wystarczy usunąć jakiś plik związany z przeglądarkami. Tylko nie wiem gdzie i jaki =O

A ten błąd występuje na każdej reklamie? Spróbuj się połączyć poprzez Item-Shop na stronie Metin2.pl, a jeżeli nadal nie zadziała to wyczyść komputer programem CCleaner - wszystkie niepotrzebne pliki, historię, cookies, itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...