Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi z dupy

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam dobry komputer. Gram sobie spokojnie, zero lagów, cacy. I nagle mam w ciul lagi. najpierw zwiechy, HP coś skacze i próba odnowienia połączenia. rozlaczam się z netem i łącze od nowa to jest dobrze. aż do pojawienia się problemów znowu. system jest swiezutki, 64 bit, 8 gb ramu, 6 rdzeni procek cud malina.

wykluczam zaporę i antywira

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

ja też tak mam ale u mnie to wina radiowki. czy nie wyskakiwał ci błąd po lolby ale przed tym ladowaniem? ja jak mam lagi to przeważnie wyskakuje blad po lolby i muszę wyłączać i odnawiać połączenie

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

ja też tak mam ale u mnie to wina radiowki. czy nie wyskakiwał ci błąd po lolby ale przed tym ladowaniem? ja jak mam lagi to przeważnie wyskakuje blad po lolby i muszę wyłączać i odnawiać połączenie

Tez mam radiowkę ;/ . A mobilnego nie chce ;///
Opublikowano

radiowka to na pewno warunki atmosferyczne. u mnie jak padał śnieg to ping 150 a jak czyste niebo i wgl to max 40...

no ale autor ma inny problem wiec przepraszam za małe odejście od tematu lecz chciałem wytłumaczyć

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

To serwery, wczoraj mi wywalilo calkowicie gre i jak to ostatnio standardowo 12+k ping i musialem wyjsc z gry ale oczywiscie zaliczylo jako leava. Mniejsza. Nic z tym nie zrobisz, serwery sa przeciazone

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...