Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z dobraniem właściwej postaci ;(

cycu2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nie dawno zaczołem grać w LoL'a i nie wiem jaką postać kupić, jaką grać. Teraz coś o moim stylu gry:

-lubię uderzać ze speli z daleka, miec niezłe doje****** w starciu, i szansę na dość szybką ucieczkę.

lub

-pasuje mi też gra Tankiem, chodzi o to żeby był dość mocny, ale i miał szansę ucieczki w starciu + oczywiście mocne doje****.

(aktualnie mam 7 lv, do tej pory grałem masterem yi pod ap, jednak bez pomocy ze strony teamu szybko padałem w starciu. Więc chciałbym abyście poradzili coś dobrego, kogoś kto w konforntacja z kilkoma przywołaczami będzie miał jakieś szanse+prosił bym o Builda) Z góry thx ;)

Opublikowano

na dystans to ezreal, dobra ucieczka i silny.

tank to malphite, mundo, garen. wszyscy mają świetny escape

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Pozbieraj sobie na Ahri bardzo mobilna postać, ładnie się nią ucieka, albo ziggs strasznie mocny, super ulcik, i można uciec jakowo nim :)

Możesz też nidalle :D Z Q ma straszny DMG jak utrafisz, z ulta bijesz wręcz + jest szybka ^^ Polecam.

Opublikowano

-lubię uderzać ze speli z daleka, miec niezłe doje****** w starciu, i szansę na dość szybką ucieczkę.

LeBlanc

+ pasywka pomaga w uciekaniu

+ bardzo dobry escape system

+ mobilność

+ jak pierd*lnie to ino raz

- papier, papier, papier

Opublikowano

wez jayce. ma wszystko czego potrzeba

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Jako tanka polecam Garena, sam nim grałem około 5 leveli.

+ tank

+ ucieczka szybka poprzez używanie Q

+ kolosalny dmg

+ dobry w teamfightach

+ jego ulti niszczy

+ łatwa farma poprzez używanie E

+ jak będziesz miał dobry build, to będziesz miał z 3,5k HP i taki dmg, że każdego solo weźmiesz.

+ kosztuje 450 IP

Minus.png
Opublikowano

a Mordekaiser? off tank pod AP, jesli dobrze pamietam, nigdy nim nie gralem ale mialem go w teamie i na prawde potrafil dlugo wytrzymac 1 vs 3 i do tego zadac duzy dmg, jesli cos zle napisalemprosze mnie poprawic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...