Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crysis 3

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łuk się dobrze prezentuje, ale poza tym to multi (grałem w bete) oprócz trybu Hunter i kilku broni oraz map niczym się nie różni niestety. Mam nadzieję, że singiel nadrobi.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Uczeń
Opublikowano

:( cały czas słyszę że Far Cry 3 lepszy i teraz mam problem

far cry 3 jest zajebisty po prostu jak dla mnie i dla większości graczy gra roku, i jak można porównywać crysisa 3 i far cry jeśli crysis 3 nawet jeszcze nie wyszedł choć moim zdaniem nie przebije far cry 3 ;)

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Crysis 3 po multiplayerze wygląda narazie tak samo jak Crysis 2 O_o, mam nadzieję, że to zostanie to nadrobione singlem bo jeżeli nie to wielki niewypał.

@ToPiC

Tak opłaca się rozsądna cena + dodatek jak najbardziej wporządku.

Minus.png
Opublikowano

Tylko, że Far Cry i Crysis to nie to samo :> Obie gry są godne uwagi, do mnie bardziej przemawia Crysis. W Crysis 3 jeszcze zobaczym single player, wtedy pokaże pazur :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

spoko problem z głowy nie chciaiłem czekać na Crysis 3 to zakupiłem Far Cry 3 zgodzę się ze wszystkimi którzy mówili że jest zajebista

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...