Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zhypermu zarabianie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,pytanie może dość banalne jak się dorobić na zhyperze ? Nie mam zamiaru inwestować w allegro etc.tracić na grę pieniędzy.Czy jest jakiś normalny sposób na zarabianie konkretne ? I skąd ludzie biorą po kilkadziesiąt petów ?

Opublikowano

^^Podpinam się to pytania mam elfa wingi +13 3 poz seta niemam żadnego nosze jakieś śmieci i mam łuk +13 :) mam set+9 dla dk titan ale nie moge znaleźć osoby która się zamieni . A tak wgl jest jakaś ekipa i gildia polska ??

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

ZhyperMu to serwier ,ktory isnieje juz ho ho.. gralem na nim ładnych pare lat temu i wcale ciezko o itemy nie bylo chyba ,ze sie cos zmienilo ;)

robin_van_persie_signature_by_jopeczek7-

Glory Glory Man United! Glory Glory Man United! Glory Glory Man United!

Opublikowano

to chyba sie zmieniło bo żeby zdobyć full set bronie i skrzydła 3rd all +5 + vgo + naszyjniki i ringi to trzeba dużoooo czasu a tak wgl. Odpowie ktoś jak zarabiać ??

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

tam każdy lata w +13 minimum 2 opt. ...zreszta fortressmu to samo każdy lata set +15 2 opt. ja jedynie na co moglem zarobic to na peta black ale za black peta ja nie dostane wingow 3rd :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...