Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SCIPHONE i5 4" WIFI TV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Kupiłem Phona ,, SCIPHONE i5 4" WIFI TV " za 185zł (z przesyłką 205) Prosze o Opinie co do tego Telefonu..

Ogolnię chodzi mi o :

1. Działanie Wi-Fi (mulenie Internetu)

2. Głosność Rozmów ( słyszałem ze sie szybko Psują po jakimś Czasie).

3.Płynność Działania Gier.

4. Głosność Muzyki.

Pytania:

1.Mozna jakos lepiej spolszyć ten telefon na j.Polski ?? bo widziałem ze nie jest on w pełni "Po polsku"

2.Opłacało się kupić ten telefon za taką cene ??

Za wszystkie zbędne Odpowiedzi, daje + ;)

661bba1f3a798591.jpg

Opublikowano

zwykła podróba iPhona i tyle ale za tą cene... tak wgl. to jaki to ma system operacyjny ?

@down

Twój post to ogólny opis chińskich gówienek, no ale czym ten SciPhone będzie się różnił ?

Opublikowano

Autorski chinczykow.

Zamiast tego chinczyka mogles wziasc sobie np. lg swift w podobnej cenie i miec o wiele lepszy telefon od tego shitu.

W tych telefonach nie ma mozliwosci jakiejkolwiek zmiany oprogramowania, wiec musisz korzystac z tego co jest (oprogramowanie jest tlumaczone przez translatora wiec nie spodziewaj sie cudow, np. tekst po and. wlacz (power) moze byc przetlumaczony na "moc"). Wifi tam chodzi jak chce, rozmowy sa w miare (tak jak na kazdym), o grach zapomnij a glosnosc muzyki jest prawdopodobnie ok ale jakosc to juz dno.

Opublikowano

To był jeden z większych twoich życiowych błędów. Podróbki chińskie to telefony, którym bateria prawie w ogóle nie trzyma. Za tą cenę są nawet nawet andki.

image.png 

Opublikowano

Ogólnie nie opłaca sie kupować jakichkolwiek chinoli bo cena jest spora a jakość poniżej standardu. Sprzedaj go puki jeszcze działa a będziesz się cieszył że odzyskałeś kasę.

Opublikowano

popieram up'a.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...