Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem (serial) Rise Of Eder

szczur236

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wam przdstawić mój nowy serial który zatytułowałem "Margonem Rise Of Eder". Dlaczego? Jest on na podstawie gry "Margonem". Opowiada on historię Łowcy Carlosa wygnanego do przeklętego miasta Eder. Carlos należy do "Bractwa Kultu"(Nazwano je tak, bo nkt nie wie co cczą-To akurat moje urozmaicenie). Pod czujnym okiem swojego mistrza, stara się uwolnić Margonem od bestialskich najemników. Po drodze czeka go mnóstwo niebezpieczeństw. Jakich? Obejrzyjcie pierwszy odcinek (a potem resztę) mojego serialu, który jest już dostępny na YouTube:
xxx
Wiem, trochę niedopracowany, ale to pierwszy serial jaki robię, więc proszę o wyrozumiałość. Następne części myslę że będą dłuższe i lepsze.
Pozdrawiam.

Opublikowano

mqdefault.jpg

Ale się uśmiałem...

Co do filmiku, to mogłeś się bardziej postarać. 2/10.

Ps: Opis tego działu:

"Projekty programistyczne użytkowników forum związane z botami/cheatami/hackami. Jesteś autorem programu/moda/cheata? To jest miejsce dla Ciebie."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...