Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czekanie w kolejce WTF !

Elitarny-96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedziela godzina 19:26 Loguje sie do lola

A tu nagle jeb kolejeczka 20000 tysi ludzi i by sie zalogować trzeba czekać 1 godzine 55 minut

CO TO KU*WA MA BYĆ ?

Gra bbardzo rozwinięta firma bogata i ku*wa takie coś ? w tak popularnej grze nie mogąnic zrobić z tym pieprzonym logowaniem ?

Da sie to obejść jakoś od czego to zależy

Firam lola bardzo mnie zawiodła mają kasy od zaje*ania i nie mogą coś z tym zrobić jakieśnowe serwery albo coś...

????

Opublikowano

napisz jaki serwer itp moze miales jakiego buga czy cos odpal lola jeszcze raz a nic takiego nie mialem a sie logowalem o 19:30 na EU NE

Ale jest na lolking.com Serwery off hmmm podejrzane

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Tak będzie codziennie czy tylko raz tak jest a co ma wspólnego s3 do tego logowania lol ?

eu west odpalałem gre z 10 razy i nadal to samo zmniejsza mi sie tylko liczba na czekanie z 1 godz 55 min mam teraz 1 godzin 40 minut i cały czas opada

Opublikowano

ja mam konto na EuW i EuNe i na EuW też mam 20000 tyś. ludzi ;)

a na EUNE 0 ;).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Dzisas, co ci się stanie jak poczekasz ? Taka firma, i normalne, że są wprowadzone ograniczenia by nie obciążać serwerów bardziej.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Jak na treść pierwszego posta (autora tematu) to pierwsze co mi przychodzi do głowy to uzależnienie od tej gry. Jest kolejka ? Bardzo dobrze! Wyjdź na dwór, poucz się, wyjdź gdzieś z kolegami (nie na summoner rift).

Jaka furia bo gra mu się nie chcę odpalić, LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...