Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pewnej gry

xxxxxxxxvxxxxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie kilka miesięcy temu grałem w pewną gre spodobała mi się , ale zapominałem jej nazwy , pamiętam że można tam było wchodzić do czołgów , wyrzutni . przeważnie bawiłem się w snipera , w grze była charakterystyczna mapka : po 1 stronie taki wielki kościól i na wieży można było się skampić a po drugiej stronie most a za nim domek i tam stały czołgi i resp przeciwnika . to tyle co wiem o tej grze liczę że mi pomożecie :D

aha i była reklamowana na fb :D

jednak to niebyło A>V>A :D szukamy dalej

nfsw_PIETRAS223.png
Opublikowano

Day of Defeat?

Jeśli nie to napisz więcej szczegółów. Jakieś bronie? nazwy map lub więcej szczegółów dot. menu, rozgrywki, klas. Opisz jak najwięcej pamiętasz : )

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

grafika była tam lepsza :D , pamiętam że przy strzałach trafionych i headshotach pojawiał się taki wyświetlacz obrażeń +1 a headshoty były oznaczone na pomarańczowe , po zabiciu kolesia mogłem zabrać mu broń :D , do czołgu wchodziło chyba kilka osób, jak coś mi się przypomni to napisze

nfsw_PIETRAS223.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...