Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Assault

Tymoteor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@ Czytaj nazwę tematu a nie....

1.Pancerz obojętny oba są dobre.

2.Zależy od Twojego stylu gry.

Opublikowano

Zwiadowca to pancerz hermes, a dla szturmowca i specjalisty tytan.

Umiejętność grupowa :

- zwiadowca - detektor biegu (większość noobków na kamuflażu biega)

- szturmowiec - opancerzenie

- specjalista - zapas amunicji

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zwiadowca to pancerz hermes, a dla szturmowca i specjalisty tytan.

Umiejętność grupowa :

- zwiadowca - detektor biegu (strzału ma za mały zasięg, większość noobków na kamuflażu biega)

- szturmowiec - opancerzenie

- specjalista - zapas amunicji

Większość noobków na kamuflażu biega? Pozdro, nie jeden pewnie jest lepszy od Ciebie. Sam gram zwiadowcą i chciałbym zagrać przeciwko tobie. Na 100% zmieniłbyś zdanie.

sixtykopia.png
by Pan RiV

Opublikowano

Nie twierdze, że ja jestem bardzo dobry w GRO, chociaż do najgorszych z pewnością nie należę. Sam używam kamuflażu, bo jest on bardzo dobry do snajperki. Każdy ma inne doświadczenie w grze i inny widok na grę. Ujmę to tak, zależy jaki styl gry wybierasz i jakich broni używasz. Detektor strzału dla mnie jest jak mapa. Widzę, że ktoś deda w bocznym przejściu to wiem, że tam ktoś jest.

Dajmy na to taka sytuacje, że snajper na kamuflażu (jak to często lubią robić) stara się cb zajść od tyłu. Kamuflaż nieulepszony trwa krótko, więc biegnie. Jeżeli w teamie nikt nie ma radaru, jak to często w moim wypadku bywa, taki zwiadowca może niezauważony przebiegnąć obok wielu graczy. No i tym oto cudownym sposobem ma 5 killi od tyłu oraz wolny punkt. Detektor strzału może go nie wykryć bo akurat cb dednie lub rzuci granata.

Drużyna tworzy trójnóg, ktoś kopnie w jedna nogę, to całość upada. Jeżeli na np. Shearwater nikt nie chroni tunelu to ktoś na pewno to wykorzysta. Przebiega cały tunel (bo jaki człowiek w tej sytuacji idzie normalnym tempem, to byłoby jak czekanie na śmierć) i zachodzi od boku lub od tyłu. Wykrycie jego strzałów da nie wiele czasu na reakcje. Specjalista "Parą" ma szybkostrzelność 1000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...