Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Aventador LP700-4 czy Pagani Zonda Cinque

Maccer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

Co lepsze ?

Aventador LP700-4 czy może Pagani Zonda Cinque,

chodzi mi konkretniej o Sprinty i Tory, nie chodzi o wygląd bo to wcale nie jest najważniejsze

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Aventador lepiej (pewniej) się prowadzi, wraz z tuningiem zwiększa mu się przyczepność więc nigdy nie będzie Ci uciekał. Cinque jest bardzo szybki (podobnie do Ave) ale nic poza tym.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ja mam Cinque i wypowiem się na jej temat:

Nitro 5/5 (bardzo dobre przyrost z 300+ do maxa i może dociągnąć na mxie jeszcze chwilę)

Przyspieszenie 5/5 (jedno z najlepiej przyspieszających samochodów w grze)

V-Max 4/5 (354 km/h na wyścigówkach- ja mam mieszankę race/pro/ultra i bez N2O ok.370 a z 394)

Prowadzenie 3.5/5 (średniawy promień skrętu aczkolwiek nie wielkości Stadionu Narodowego, trzeba również zaznaczyć, że może zarzucać tyłem z racji tylnego napędu ale to kwestia do opanowania - ja preferuje lekko nadsterowne auta jak podsterowne np. M3 GTS)

Cena 3/5 (8k SB 9k-wersja drag (polecam ja gdyż do masz jeden ważny skill do dragów więcej) więc mniej od Aventadora ale i tak sporo).

Jeśli Aventador prowadzi się jak moja LP 670-4 to całkiem przyjemnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...